D tipi, Multi Aile birleşimi vizesi karayolu arabayla Almanyaya gitmek?

Başlatan Rodolfo, Temmuz 25, 2011, 03:38:45 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rodolfo

Merhaba Arkadaşlar,

D tipi, Mult Aile birleşimi vizesi ile karayolu üzerinden arabayla Almanyaya gidilebilirmi?

Deneyen arkadaşlardan acil cevap bekliyorum teşekkürler.

ask kızı:)

ben gitmedim ama benim arkadasim gitti yani d tipi vize aile birlesimi icin oluyor du dimi =) ben benim pasaportumda ne yazdigini bilmiomda o yuzden sordum yani gidilebilir diye biliyorum

Rodolfo

Alıntı yapılan: ask kızı:) - Temmuz 25, 2011, 03:46:36 ÖS
ben gitmedim ama benim arkadasim gitti yani d tipi vize aile birlesimi icin oluyor du dimi =) ben benim pasaportumda ne yazdigini bilmiomda o yuzden sordum yani gidilebilir diye biliyorum

Evet Aile birşelimi olarak D tipi vize verildi. Arkadaşınız aile birleşimi vize ile karayolu üzerindenmi gitti?

tayfun3697

Arkadasim konuyu yine acmissin. Öteki konuda sorunu yanitlamistim. Bidaha yanitliyorum elindeki vizeyle Almanyaya havayolu haricinde hic bir sekilde gidemessin. Ha ben laftan anlamam diyorsan buyur dene..

Engin09

Alıntı yapılan: Rodolfo - Temmuz 25, 2011, 03:38:45 ÖS
Merhaba Arkadaşlar,

D tipi, Mult Aile birleşimi vizesi ile karayolu üzerinden arabayla Almanyaya gidilebilirmi?

Deneyen arkadaşlardan acil cevap bekliyorum teşekkürler.

Rodolfo arkadaşım,
         Konsolosluk sana kapı gibi Aile birleşimi (Familienzusammenfuhrung) vizesini vermiş. Vizede sadece havayoluyla gideceksin diye birsey yazıyormu yazmıyor!.vizenin geçerli olduğu tarihler arasında istersen bisikletle git hiçbir sorun çıkmaz bende 2 hafta önce arabayla geldim,Türkiye gümrüğünden gecerken ilk defa yurt dışına çıkıyorsan çıkış pulu alıyorsun 15tl. Aracın evraklarında sorun yoksa (ruhsat,sigorta vb.) hiçbir sorun çıkmaz,diğer gümrüklerden problemsiz gecersin.(gümrüklerde vinet diye bir kağıt var gecerken onları almayı unutma.) Hayırlı yolculuklar.  okey:)

netalmanca

merhaba,

benim bir öğrencim de arabayla gitmişti, bir sorun olmadı.