Vize elimde :D

Başlatan axsaband, Temmuz 29, 2011, 12:39:31 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

axsaband

Başvuru 23,06,2011

27,07,2011 Vize elimde hiç sıkıntı yapmadım ben darısı tüm bekleyenlerin başına..... dance:) dance:) dance:)

benjaminhaven

tam olarak neresi ?sehir olarak

_antuan_

axsaband vize süreciyle ve eşinin durumu ile ilgili biraz bilgi verebilirmisin?

cra

hayırlı olsun. 07/06 da basvurdum hala bi haber yok bende nerdeyse 2 ay olacak.

Bthnkdgn

Hayırlı olsun. Kimi arkadaşların erken çıkıyor. Gideceği yerdeki yabancılar polisine kalmış süreniz ama yabancılar polisini ariyarak bilgi alabilirsiniz

axsaband

axsaband

Alıntı yapılan: uzaklar - Temmuz 29, 2011, 12:58:35 ÖS
axsaband vize süreciyle ve eşinin durumu ile ilgili biraz bilgi verebilirmisin?

Eşim alman vatandaşı çalışıyor ev olarakda babasının evini göstermişler 3 aylık maaş badrosu bu şekilde...Sormak istediğin bişi olursa buyur..

ahmetica

Alıntı yapılan: axsaband - Temmuz 31, 2011, 03:38:49 ÖÖ

Eşim alman vatandaşı çalışıyor ev olarakda babasının evini göstermişler 3 aylık maaş badrosu bu şekilde...Sormak istediğin bişi olursa buyur..

eşinin maaşı nekadar dı ?

fuk_18

hayırlı olsun dostum vize süresi önemli değil çıksında yeter :)

axsaband

ahmet 1200 olarak gözüküyordu kagıtta ..........,

darısı tum bekleyenlere

materi

Alıntı yapılan: axsaband - Ağustos 10, 2011, 02:55:47 ÖÖ
ahmet 1200 olarak gözüküyordu kagıtta ..........,

darısı tum bekleyenlere
eşi alman vatandası olanlardan eşinin gelir belgesini falan ıstemedıklerını duydum sızden ıstendımı acaba sız extramı getırdınız?*

fuk_18

normalde esi alman vatandasi olanlardan istenmiyor ama bazi eyalete gore veya bazi memurun tutumuna gore degisiyor bu tamamen sans isi anlican

CimcimeBeBiSh

o sanss bizee vurdu esim alman vatandası maas bodrosu evinn kagıtlarınıı istemişlerdi götürdü... evii krediyle almıstı krediyi hala ödedigi icin ödedigi belgeleri ve evin su parası elektırık parası makbuzlarını istemisler esim aynı gun postayla yollamıss simdi beklices bakalım sonuc ne olacak ;))

fuk_18

esın nerde yasıyordu ?

CimcimeBeBiSh

_serhat_

esi alman vatandasi olanlardan calisiyormu diye usul geregi  soruyorlar ama calismasa yine alir vizeyi evin kagitlarinida istemesi normal

CimcimeBeBiSh

insAllahh salıu gunu evrakları yolladııı sımdı cevabıı sabırsızlıkla bekliorum... ;))