Almancax Dvd ve Kelime Kartları

Başlatan sametsoyer, Temmuz 30, 2011, 02:21:40 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sametsoyer

Kargo 4 günde elime ulaştı. Değerlendirecek olursam kelime kartları çok iyi, renkli olmaları ve anlaşılır yazı büyüklüğünde olmaları sayesinde daha kolay kelime ezberlenebiliyor. DVD için de söyleyecek olursam konular çok anlaşılır anlatılmış ve bir sürü konu içermekte bu yüzden bu konuda çok iyi. Ayrıca çizik olma ihtimalinden dolayı korkuyordum fakat gayet düzgün  :) Fakat bence tek eksik bir yan telaffuzların bazı kelimelerde yanlış olması. Kelimelerde, vokallerde uzatmalar unutulmuş, bir alman seslendirseydi daha güzel olabilirdi diye düşünüyorum. Ama bu haliyle de gayet güzel ve anlaşılır bir dvd olmuş. Foruma böyle bir hizmetinden dolayı teşekkür ediyorum.

MuhaяяeM

Evet bazı hatalar var ve çoğunu düzelttik ve düzeltmeye devam ediyoruz.
Görüşleriniz için teşekkür eder başarılar dileriz.

mundack

kartlar ve dvd elime kısa bir sürede ulaştı ancak şunu belirtmek isterim ki dvd bir poşete bile konmamış, her yeri çizik içinde ve bilgisayarım dvdyi okumadı. bu mudur yani? verdiğim o 9 liraya çok üzülüyorm.

MuhaяяeM

Siparişten sonra size gönderilen mailde HER TÜRLÜ SORU VE SORUNUNUZ İÇİN LÜTFEN BİZE YAZINIZ ibaresi yer alıyor.İletişim için iletisim@almancax.com adresine yazdığınız tüm sorulara cevap verileceğini de o mailde belirtiyoruz.
Yine aynı mailde DVD İLE İLGİLİ SORUNLARINIZI LÜTFEN YAZINIZ ibaresi bulunuyor.

Biz bugüne kadar DVD'sinde sorun çıkan ve bu sorunu bize ileten tüm arkadaşlara TAMAMEN ÜCRETSİZ olarak bir DVD daha gönderdik.
iletisim@almancax.com adresine göndereceğiniz bir maille durumu bildirdiğiniz takdirde size de tamamen ücretsiz bir DVD hemen gönderilecektir.
Verdiğiniz 9 Liraya çok üzüldüğünüzü belirtmişsiniz.Kusura bakmayın ama o verdiğiniz 9 Lira DVD ÜCRETİ DEĞİL KARGO ÜCRETİ İDİ.
DVD poşete konmamış demişsiniz fakat tüm ürünleri PTT Kargonun kargo poşetlerine koyup gönderdiğimizi herkes bilir.
Eğer ilave bir paketleme işleminden bahsediyorsanız ambalaj ücretini verdiğiniz takdirde sizinkini güzelce paketleyip gönderebiliriz.

mundack

dvd geldi, teşekkr ederim lakin zaten biliyorm o ücretin kargo için olduğunu.  böyle ufak bir paket için bu fazla bir ücret ama bundan zaten bahsetmek istemiyorum. konu bu değil. sizinle ilgisi yok falan filan dersiniz.
ayrıca zaten bir poşete konuluyor, yoksa nasıl kargolansın dimi ama? herkesin bileceği birşey tabii ki bebek değiliz. benim kast ettiğim sizden böyle işte lüks çok işlevli bir pakette değildi. kargonuz gelirken en azından10 kuruşa fln varya cd pşetleri, ha işte oydu kast ettiğim :) az daha korunaklı. neyse ücretsiz dvd için çok bile konuştum. nedense üslubunuz çok itici geldi bana. neyse, hadi kalın sağlıcakla.

MuhaяяeM

Merhaba, maalesef küçük de olsa bazı masraflardan kaçınmak zorundayız.Bu yüzden zarf kullanamıyoruz.10 Kuruşluk zarf hiç problem değil fakat onbinlerce DVD gönderdiğimiz göz önüne alındığında bunun maliyeti 3000-4000 Liraya çıkar.Biz ise bu miktarı zarfa değil eğitime yatırım yapmayı tercih ederiz.
Amacımız en az maliyetle çok sayıda insana hizmet vermektir.