Özeldim seni vatanim...

Başlatan ask kızı:), Temmuz 30, 2011, 05:26:40 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ask kızı:)

tugce_doerjer

zor dımı :/ ne kadar cevrende turklerde olsa esın aılesı cevresı turkde olsa dogup buyudugun yer gıbı olmuyor dımı ... sukret kıs halıne ben ne yapayım tekım burda koca sehırde tek basımayım. esım aılesı arkadasları butun sehır alman :) gecen markette salca buldum ınan sankı elmas bulmus gıbı sevındım :) hele ılk geldıgımde beyaz peynır bulunca havalara ucmustum hehe

ask kızı:)

Alıntı yapılan: tugce_doerjer - Temmuz 31, 2011, 12:56:02 ÖS
zor dımı :/ ne kadar cevrende turklerde olsa esın aılesı cevresı turkde olsa dogup buyudugun yer gıbı olmuyor dımı ... sukret kıs halıne ben ne yapayım tekım burda koca sehırde tek basımayım. esım aılesı arkadasları butun sehır alman :) gecen markette salca buldum ınan sankı elmas bulmus gıbı sevındım :) hele ılk geldıgımde beyaz peynır bulunca havalara ucmustum hehe

=) senin halin daha zormus ama yaninda esinde olsa türkte olsa genede ailem dio esinle mutlu olsan bileee esinle herzamn mutlu mesut olmuosunki burda benim veya bi baskasinin sahipi olmadigi icin rahatcana tehtid edibilirler yani o an ailen yok yani anliycagin burda aile olmadigi zamn tam bi hasiphane =(((

Mutim

hergün burnumda kokuyor istanbul...

zuzuma

memleket özlenmezmi...kolay degil yillarin aliskanliklarini, dostlarini sokaklarini seni mutlu eden seni sen eden olgulari birakip sifirdan baslamak....  utanan:) benimde gözümde burnumda heryerimde tütüyo anavatanim..

mera67

benimde burnumda tütüyor vatanım yaa...özledim çok..ailemi çokkkk özledimmmm....

kanuni

Alıntı yapılan: mera67 - Eylül 17, 2011, 08:05:52 ÖS
benimde burnumda tütüyor vatanım yaa...özledim çok..ailemi çokkkk özledimmmm....
aha bir Zonguldaklı mı gördüm acaba:)

esma 41

Burada dogdum ve büyüdüm ... ama benimde vatanim burnumda tütüyor.
Nolcak simdi ?
  :)