Vize başvuru formu Yardım ACİLLLLLLLLL

Başlatan meydey, Eylül 08, 2011, 12:00:27 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

meydey

NİşANLIM ALMANYADA NİKAHI ORADA YAPACAĞIZ AMA FORMDA EN SON KISIMDA

iCH BEANTRAGE DİE AUFENTHALTSERLAUBNİS FÜR  ......... TAGE , MONAT, JAHRE.

YAZIYOR YANI NE KADAR SURELI VIZE ISTEDIGIMI SORUYOR. BURAYA SÜRE YAZMALIMIYIM YADA NE KADAR YAZMALIYIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM.

BİRDE EKSIK DOLDURUGUM YER OLURSA ORADA DUZELTME SANSIM YADA VAKTIM OLURMU GIREN ARKADASLAR BILGILENDIRIRSENIZ SEVINIRIM.

fuk_18

onu bos birak o seni ilgilendirmez altinda yildizli yerler var onlari mecburu olanalri doldurman yeterli

meydey

saolasın kardesım pekı orda eksik yaptıgım bı yer oldugunu tespıt edersem duzeltmem ıcın vaktım yada ımkanım olurmu ? musade ederlermı deyım yada

fuk_18

tabiki zaten merak etme alti okumussundur cift yildizlilari yazmasanda olur..eger istersen formun doldurlmus halide var

meydey

valla cok iyi olur nerden bulabilirim doldurulmus halini ?

musti1011

fuk_18

musti abi verdigin link kirik gostermiyor artik arkadasa yardimci oldum ben sagollasin sende :)

Jeynes

dostum o bosluk hakkinda bos biraksan olabilir ama bende orda nikah yapicam ben 3 yazdim oraya ve basvurumu oyle yaptim. Yani en az 3 aylik vize anlaminda sanirim

musti1011

Bende 3 yazmıştım ;)

Bu arada Ufuk ben dikkat etmedim sadece kendim baktığım linki verdim.Yardımcı olamamışım ama sen halletmişsin hızır acil gibisin :)

fuk_18

rica abi:)

Alıntı yapılan: musti1011 - Eylül 08, 2011, 10:36:47 ÖS
Bende 3 yazmıştım ;)

Bu arada Ufuk ben dikkat etmedim sadece kendim baktığım linki verdim.Yardımcı olamamışım ama sen halletmişsin hızır acil gibisin :)