Ve Münichteyim....

Başlatan Serpil çiçek, Eylül 22, 2011, 06:10:46 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Serpil çiçek

Ve bir hafta oldu ben Müniche vardim sonunda :) herkesin muradina ermesini dilerim. :)

netalmanca

Hayırlı olsun!
Küçük bir hatırlatma: München  ;)

fuk_18

hocam tam ben duzeltcektim cok yasayin :)   ve ben seni cok daha onceden gittin saniyordum...bu arada bende münihdeyim.. sen nerdesin tam olarak...

Alıntı yapılan: netalmanca - Eylül 22, 2011, 10:04:17 ÖS
Hayırlı olsun!
Küçük bir hatırlatma: München  ;)

Serpil çiçek

Türkiyeden geldigim belli olsun dimi o yuzden öyle yazdim :D   ben cok önceden burda olurdum da sinavdan sonra vizeye ozelikle gec basvurdum cünkü benim düünümle ilgilenecek bi babam bide ben vardim dügünümden önce gelip sonra bi daha dügün icin dönemezdim. böyleside daha iyi oldu yaz mevsimini tr de geirdim doya doya. ve simdi Almanyadayim.   Burda nerdeyimmm Giesing deyim ben sen nerdesin arkadasim. :)

musti1011

Güzel günler dilerim :)
Salı günü bende ilk Munchen :D 'a ordan Stuttgart'a geçicem Allah'ın izni ile :)

Serpil çiçek

tsk ederim sanada Allahdan hayirlisini dilerim. :) ve hosgelecesin diyorum :)

EL-TURCO

Alıntı yapılan: Serpil çiçek - Eylül 22, 2011, 06:10:46 ÖS
Ve bir hafta oldu ben Müniche vardim sonunda :) herkesin muradina ermesini dilerim. :)

tamda zamaninda geldin.Octoberfest basladi. :-)viel spaß

Serpil çiçek

vet tam zamaninda geldim :) hatta gittim bile :) tskler.

tugce_doerjer

gozun aydın arkadasımmmm sonunda muradına erdın sende. ınsAllah yasamın hep mutluluk ve huzur dolu olur almanyada.

fuk_18

oh ne guzel tam merkezindesin ben landsbergdeyim herseyini halledip gelmisin nasil begendinmi peki buralari münih guzeldir ..bol bol gezmeni tavsiye derim suan havala iyiken 1 ay sonra kardan cikilmicak cunku :)

Alıntı yapılan: Serpil çiçek - Eylül 23, 2011, 08:55:18 ÖÖ
Türkiyeden geldigim belli olsun dimi o yuzden öyle yazdim :D   ben cok önceden burda olurdum da sinavdan sonra vizeye ozelikle gec basvurdum cünkü benim düünümle ilgilenecek bi babam bide ben vardim dügünümden önce gelip sonra bi daha dügün icin dönemezdim. böyleside daha iyi oldu yaz mevsimini tr de geirdim doya doya. ve simdi Almanya'dayim.   Burda nerdeyimmm Giesing deyim ben sen nerdesin arkadasim. :)

Serpil çiçek

Alıntı yapılan: fuk_18 - Eylül 23, 2011, 02:30:51 ÖS
oh ne guzel tam merkezindesin ben landsbergdeyim herseyini halledip gelmisin nasil begendinmi peki buralari münih guzeldir ..bol bol gezmeni tavsiye derim suan havala iyiken 1 ay sonra kardan cikilmicak cunku :)

güzeldir eve ben zaten burda yasiyordum temelli dönus yaptik zamaninda simdi de geri gidiyorum.  ayni yerde yasiyordum ben otobüs ile bi kac sokak ilerde :D güzeldir.