ALMANYA VİZEM GELDİİİİ 21 GÜNDE :)

Başlatan meydey, Eylül 30, 2011, 02:27:53 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

meydey

ARKADASLAR VIZEM SORUNSUZ BI SEKILDE GELDI AMA UPS DEN MESAJ FALAN GELMEDI HALA :) DARISI BEKLEYEN ARKADASLARIN BASINA Allah HEPINIZE YARDIMCI OLSUN alkis:) alkis:) alkis:)

burakos

Cidtii

tugce_doerjer

hadı gozun aydın arkadasım hayırlı olsun vızen.  okey:)

meydey

Treaback

Allah yolunu acik etsin... Umarim vizen gelecek yasantina güzelliklerle birlikte gelir...

fuk_18

hayirli olsun arkadasim msja takmayin bu kadar cok oluyro msj pasaportun geldikden sonra gelir kesin emrak etme :)

meydey

eywAllah ufuk saolasın yardımcı olan herkese tesekur ederım darısı bekleyenlerın basına

yusuf_28

HAYIRLI OLSUN KARDEşİM EşİN ALMAN VATANDAşIMI MEKTUP GÖNDERDİLERMİ EşİNE  ? BENDE 9 EYLÜLDE İSTANBULDAN BAşVURDUM BEKLİYORUM DAHA EşİME MEKTUP GELMEDİ DAHA ?

Burcu&Can

hayırlı olsn benimde vizem tam 21 günde geldi :)))darısı tüm bekleyenlere

cennetim

esim randevuya gideli ta 15 gün oldu ama bana hala mektup gelmedi daha ne kadar bekledikden sonra yabancilar polisini ariyim? bana ne zaman haber gelir yada bana bisey gelmezmi ?

Jeynes

cennetim benim nişanlıma mektup 24 günde gitti.
senin 15 gun olduysa yabancılar dairesini bir kere arayın evrakların durumunu sorun bilgi veriyorlar. Onlar sana geldi veya gelmedi derler. Bana evraklarınız geldi bir iki gun içinde mektup gondericez demişlerdi.

cennetim

Alıntı yapılan: Jeynes - Ekim 01, 2011, 10:50:36 ÖÖ
cennetim benim nişanlıma mektup 24 günde gitti.
senin 15 gun olduysa yabancılar dairesini bir kere arayın evrakların durumunu sorun bilgi veriyorlar. Onlar sana geldi veya gelmedi derler. Bana evraklarınız geldi bir iki gun içinde mektup gondericez demişlerdi.
peki tesekkürler hafta ici ararim

Cansucuj

Hadii gozunaydınn  :angel:
bnmde bu cuma rndevum var inşALLAH ..

meydey

eşime mektup gelmedi kendi gitti yabancılar subesine gelince hemen haber vermeyip bekletiyolar bazen. adam cuma günü onay vermiş yabancılar subesındeki pazartesı dunleride konsolosluk upsye pasaportları teslım edıo haftada sadece 1 gün. o güne denk geldi ve salı günü elime geçti vizem. mektup gelmediyse bile yabancılar subesınden gıdıp sormasında yarar var bence.

cennetim

Alıntı yapılan: meydey - Ekim 01, 2011, 05:00:36 ÖS
eşime mektup gelmedi kendi gitti yabancılar subesine gelince hemen haber vermeyip bekletiyolar bazen. adam cuma günü onay vermiş yabancılar subesındeki pazartesı dunleride konsolosluk upsye pasaportları teslım edıo haftada sadece 1 gün. o güne denk geldi ve salı günü elime geçti vizem. mektup gelmediyse bile yabancılar subesınden gıdıp sormasında yarar var bence.
esin kaC gün soNra sormaya gitti?

cini