LÜTFEN ACIL YARDIM EDIN

Başlatan esra dilber, Ekim 13, 2011, 02:23:24 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esra dilber

mrb arkadaslar ben türkiyedeyken dvd yi aldim kartlarda harika ama sorunum ben bir türlü dvd mi bilgisayarda acamadim benim türkiyedekide acmiyodu burda esiminkide acmiyo dvd dolu gözüküyor 4.38 GB dolu diyor ama ben hic faydalanamadim yaa cok üzülüyorum acaba bir yerdemi hata yapiyorum otomotik geliyor ama dosyalar falan cikmiyor bos gösteriyor napmam gerek nolur yardim yetkililerden rica ediyorum benim dvd mi bozuk yoksa sizlerdedemi öle oluyor bana yon gösterirseniz seninirim iyi günler

MuhaяяeM

Merhaba, DVD de sorun varsa ücretsiz tekrar gönderebiliriz.
Anlattıklarınıza göre DVD de sorun görünmüyor, bilgisayarda deniyorsunuz değil mi?
Dvd'yi taktığınızda otomatik karşılama ekranı gelecektir, bu ekranda Almanca Derslerini tıkladığınızda ders listesi gelir, derslerden herhangi birine tıklayıp seyredebilmeniz gerekiyor.
İşletim sistemi windows, video oynatıcı windows media player olması gerek.

esra dilber

cok tsk ederim muharrem bey yardimlarinizdan dolayi ama benim bilgisayarim acmiyor ders listesi falan cikmiyoki seceyim windows media player ama hic cikmiyo bos gösteriyo icini tekrar degistirmek icin ben almanyadayim suan burayada tekrar gönderebiliyomusunuzki ben vizem cikmamisti aldimda hatta ozmnda msj yazmistim köye kadar geldi diye msjlarda hala var ozmnda acamamistim burdada da acamadim yaa cok heveslenmistim cok faydalanacagim bu dvd den diye ama malesef faydalanamamadim ben cok üzgünüm yaaa dvd den takiyorum sadece was ist das konusunu anlatiyo baska hic bisey yok dönüp dönüp o konuyu aciyo baska secenek cikmiyo ordanda olmuyo anlicaniz neyse sansim yok sanirim genede cok tsk ederim size eger dersenizki bi akrabanizin adresine olur derseniz onlarda bana yollarlar ancak öle olur sanirim benim bilgilerim sizde vardir esra dilber bulut  adina yada  esra bulut diyede gelmis olabilir  k.maras afsin bercenek köyüne istemistim ozmn gelmisti köye tskler ilgilendiniz icin

MuhaяяeM

"Sadece was ist das konusunu anlatıyo başka bişi yok" demişsiniz.

Sanırım sorun bilgisayarınızın ayarlarından kaynaklanmakta.Çünkü dosyaları convert ederken video dosyalarını hep .wmv uzantılı yapmıştık sadece was ist das konusunu .avi uzantılı yapmak zorunda kaldık.Sizin bilgisayarınızda kullandığınız program sadece .avi uzantılı videoları oynatabildiği için siz was ist das konusundan başka konu göremiyorsunuz.
Oynatıcı olarak windows media player kullanmıyorsunuz sanırım, onu kullanırsanız sorun yaşamazsınız.
Öncelikle DVD yi bilgisayarınıza takın.Masaüstünde Bilgisayarım simgesini tıklatıp açın, cd sürücüsüne sağ tıklatıp "araştır" veya "yeni pencerede aç" seçin.
Autoplay klasörünün içinde Videos klasörü vardır ve ders videoları bunun içindedir.
Eğer Videos klasörünü açabildiyseniz içinde kaç tane dosya gördüğünüzü söyler misiniz?

esra dilber

videos klasörünü ben dvd ye takinca acildi televizyondan seyrettim onu yani bilgisayarda oda acilmiyo televizyonda dvd makinasina taktimda sadece okadarini verdi bana 29 dosya gösteriyo ama sadece was ist das kalibi tekrarliyo onada neden olmuyo diye digerleri cok ugrastim ama sizin dedinizi bida denicem daha yapmadim olmadi bi bilgisayar ayarlarini bilen bilrine göstertirim madem bi sorun yoksa oluyosa keske acilsinda tek tamm ozmn tesekkür ederim rahatlattiniz beni bilgileriniz icin iyi günler diliyorum