Almanya Vizesi Başvuru 3 hafta oldu hala bir kıpırdanma yok

Başlatan tweens, Eylül 29, 2011, 10:34:52 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

loori

hadi gözün aydın jaynes benimde eşimi dün aramışlar biz onay verdik demişler iş istanbula kaldı anlayacağın artık bekleyemiyorum ya  :-[  bu süreç insanı dahada sabırsız yapıyo :-\

Jeynes

sağol loori. seninde gozun aydın. Aynen bu beklemek olduruyor ups den msj gelse keske =). vize mi değil mi bakalım

loori

Değil'misidemi var artık.. Herhalde onu kaldıramam yaa hiç zannetmiyorum  ??? offoff:)

Jeynes

evet değilmiside var =). Hayırlısı olsun artık napalım. şimdiden ups sitesinden cıkmıyorum belki alırlar passportumu diye. Acaba ankara pazartesi günleri mi ups dagıtımı yapıyor.

kirsehirli

30 eylulde basvurmustum esıme mektup geldı :) pazartesı evrakları teslım edıcek hadı hayırlısı bakalım :)

cennetim

Alıntı yapılan: Jeynes - Ekim 13, 2011, 03:40:24 ÖS
sağol loori. seninde gozun aydın. Aynen bu beklemek olduruyor ups den msj gelse keske =). vize mi değil mi bakalım

nasil yani almanyadan onay verseler bile trden vermeyebiliolarmi bu cok kötü
bize hala mektup gelmedi bugün 4 hafta oldu
sali günü sormaya gidicem

cennetim

bi sorum daha olcak bu mektuplar ele teslim olarakmi gelio yoksa posta kutusunami atiolar?

loori

Jeynes bildiğim kadarıyla c.tesi günleri açık oluyomuş ben öyle duymuştum...
Kırşehirli hadi gözün aydın şimdide bekliceksin işte bu en kötü olanı... Artık ups'e bakmıyorum moralim bozuluyo  offoff:)

Jeynes

ya aslında almanyadan onay verildiğinde ankara birsey yapmıyor ama almanya onay verdik deyip vermemişte olabilir hersey olabilir yani. dün onay verildi bana. bekliyoruz bakalım gozum telefonda.

loori

Ben bişey sorucam ya Almanya onay veriyo eee biz daha neyi bekliyoruz pasaporta vizeyi yapıştırıp yollamak bu kadar zormu?  ???

loori

Jeynessssssssssss sana bişey söylicemmmm şimdi ups'e baktım giriş scan edilmiş yazıyooooooooo

fuk_18

gonderi kodu girdiginde kargo ups ye verilmis gorunuyorsa 2 is günü icinde elinde olur eger dogruysa hadi hayirli olsun tebrik ederim

Alıntı yapılan: loori - Ekim 14, 2011, 01:50:14 ÖS
Jeynessssssssssss sana bişey söylicemmmm şimdi ups'e baktım giriş scan edilmiş yazıyooooooooo

loori

ayyy inanmıyorumm yaa sabahtan beri oraya giriyorum şuanda da umutsuzca girdimm çok mutlu oldummmm  yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:)

Jeynes

valla inan cok sevindim bende mutlu oldum.=) gozun aydın darısı bana artık :)

loori

inşAllah darısı tüm bekleyenlere artık...  :angel:

loori

Jeynes

sana tam olarak ne zaman onay verildi demiştin