Almanya Vizesi Başvuru 3 hafta oldu hala bir kıpırdanma yok

Başlatan tweens, Eylül 29, 2011, 10:34:52 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

loori

yanılmıyosam 2 gün önce ben 27sinde başvurdum vizeye

Jeynes

iyi tekrar gozn aydın sonucunu uraya yazarsın

tugce_doerjer

arkadasim 4 hafta oldu diyorsun. vize icin 4 hafta cok uzun bir sure degil. kimisi 3 haftada vize aliyor kimisi 2 ayda. benim esim alman isi evi hersei var. benim is sozlesmem var oldugu halde ben 2 aya yakin bekledim. 4 hafta beklediginiz icin stres yapmayin bosuna cok cok 2 haftaya kadar cikar vizeniz elinize ulasir.  okey:)

loori

arkadaşlar vizem geldiiii  alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)
Darısı sizlere inşAllah dance:) dance:) dance:) dance:)

yusuf_28

HAYIRLI OLSUN KARDEşİM BENDE BEKLİYORUM. 9 EYLÜLDE İSTANBULDA BAşVURMUşTUM.DAHA SES SEDA YOK  offoff:)

loori

inşAllah en kısa zamanda sizlerinde gelir dua edin Allah yardımcınız  olsun kolay değil beklemek biliyorum

kirsehirli

hadi hayırlı olsun loorii pazartesıden sonra bende bekmeye baslıcam aama ben heycandan barkod nosu yazan kagıdı almamısım msj beklıcem artık hade hayırlısı ınsAllah benım vızemde gelır beklemek cok sıkıcı :(

kirsehirli

ordan onay verılınce kagıtların buraya tekrar gelmmesini beklemiyoruz sanırım dırek basıp gonderıyolar boyle oluyor dimi ?

fuk_18

almanya onay verdikden sonra faks yada sistemden email atiyorlar ve pasaportunuza vize basilip ups ye veriliyor.ups numaraniyi telefonla arayarak alabilirnsiz eger merak ederseniz..

loori

Sağol kırşehirli inşAllah sende alırsın biran önce Ben çarşamba günü uçuyorum Allahın izni ile....  byby:) byby:)

kirsehirli

dance:) super bıde  buraya gelmeyı beklemıceksek :) evet arayıp alcam pazartesi gorusmeden sonra :) ınsAllah ben daha bayramdan sonra gıdıcem ama ne bılım vızem hazırımda bulunsun elımde dursun ıstıyorum bekleyıs ve bu kosusturma cok felaket gecti geciyor yolun acık olsun senın , dıger bılgı yazan arkadasımada tskkurler... esım alman vatandası bının ustunde alıyordu tam sormadım ne kadar erkege maasııı  sorulmaz :))) kefılımızde var nolur nolmaz dıe ıns olur ....

Jeynes

alman vatandasıysa merak etme kırsehirli. benim nişanlım meslek yapıyor 400 euro geciyor eline. yabancılar dairesindeki bize bakan adam soylemiş zaten bize bir genelge geldi sadece alman vatandaslarından formalite icabı istiyor diye. eve de maaşada bakmadılar. ama bekliyoruz işte hala cıktı mı cıkmadı mı. ah ulan ups msj at artık =)

Baybars

Alıntı yapılan: Jeynes - Ekim 14, 2011, 10:21:49 ÖS
alman vatandasıysa merak etme kırsehirli. benim nişanlım meslek yapıyor 400 euro geciyor eline. yabancılar dairesindeki bize bakan adam soylemiş zaten bize bir genelge geldi sadece alman vatandaslarından formalite icabı istiyor diye. eve de maaşada bakmadılar. ama bekliyoruz işte hala cıktı mı cıkmadı mı. ah ulan ups msj at artık =)

Jeynes senin onayin verilmisti bir ses seda yok mu?

Jeynes

baybars perşembe günü öğlen gibi onay vericem diyordu adam vermiş olması lazım. daha ups sitesinde bi hareket yok bilmiyorum valla.
bugun ses cıkmadıgına gore en erken pazartesi mi gelir haber

Baybars

Alıntı yapılan: Jeynes - Ekim 15, 2011, 01:33:09 ÖÖ
baybars perşembe günü öğlen gibi onay vericem diyordu adam vermiş olması lazım. daha ups sitesinde bi hareket yok bilmiyorum valla.
bugun ses cıkmadıgına gore en erken pazartesi mi gelir haber

demekki cuma günü senin islemi yapmadilar.. seninki hangi konsolosluktu?

Jeynes

ankaradan basvurdum. Adam onay vermemiş olabilir mi acaba

Baybars

Alıntı yapılan: Jeynes - Ekim 15, 2011, 01:48:59 ÖÖ
ankaradan basvurdum. Adam onay vermemiş olabilir mi acaba

- yok almanlar herhangi bir amacla aksini söylemezler.. onay verdik dedilerse.. bu kesindir demektir.. senin is Persembe verildiyse.. Cuma Günüde demekki islem yapmadilar senin pasaporta.. seninde söylediign gibi UPS de bugün icn bir hareketlenme yoksa .. pazartesi yapacaklar demekki..