Almanya Vizesi Başvuru 3 hafta oldu hala bir kıpırdanma yok

Başlatan tweens, Eylül 29, 2011, 10:34:52 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jeynes

bukadar bekledik birazdaha bekleriz tabi insAllah vizedir onu bekliyoruzdur =). Bugunde ankara vize bölümünü aradım 3-4 kez calıyor acmıyor kimse.

Baybars

Alıntı yapılan: Jeynes - Ekim 15, 2011, 01:57:52 ÖÖ
bukadar bekledik birazdaha bekleriz tabi insAllah vizedir onu bekliyoruzdur =). Bugunde ankara vize bölümünü aradım 3-4 kez calıyor acmıyor kimse.

Onay verilmis nasil olsa.. bu nedenle sen önümüzdeki yolculuga cikacak sekilde kendini hazirla yani..

Jeynes

Baybars

önümüzdeki hafta yazacaktim.. almanyanin neresine geliyorusn sen?

Jeynes

cennetim

Alıntı yapılan: loori - Ekim 14, 2011, 04:27:42 ÖS
arkadaşlar vizem geldiiii  alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)
Darısı sizlere inşAllah dance:) dance:) dance:) dance:)

hayirli ugurlu olsun darisi tüm bekleyenlerin basina kac haftada cikmisdi vizen?

ben bi soru sormusdum hala cevab alamadimbu mektuplar burda bana gelcek ya ele teslim olarakmi gelio?

loori

cennetim benimkisi 16 günde geldi istanbuldan başvurdum benim eşim vizeye gitmeden önce o tüm evraklarını götürmüştü... yani bunu bilmiyorum...

cennetim

Alıntı yapılan: loori - Ekim 15, 2011, 10:32:20 ÖÖ
cennetim benimkisi 16 günde geldi istanbuldan başvurdum benim eşim vizeye gitmeden önce o tüm evraklarını götürmüştü... yani bunu bilmiyorum...
peki yinede saol tekrar gözün aydin=)

tweens

arkdaşlar eşinmizin almanyada sigorta pirimi eksikse onun dolmasımı gerekiyor başvuru yapması için gerekmiyorda olabilirmi
ve vize başvurusu yapmadan eşimizin almanya y. polisliğine başvuru yapması ve ordan bir evrak alıp burdan basvuıru yapılması işi daha kolaylaştırıyormuş diye bir duyum aldım nekadar dogru bilgisi olan paylaşabilirmi

kirsehirli

bu eslere gonderolen mektuptakı evrakları kac gunde teslım etmelerı gerekıyor maksımım kac gunde en gec teslım edebılır

Jeynes

genelde 2 hafta süre veriyorlar ama yer yer değişiyor. mektupta yazması lazım veya sizinle ilgilenen memura sordugunuzda soyler

loori

Alıntı yapılan: Jeynes - Ekim 15, 2011, 08:30:35 ÖS
genelde 2 hafta süre veriyorlar ama yer yer değişiyor. mektupta yazması lazım veya sizinle ilgilenen memura sordugunuzda soyler

Bi haber yokmu hala..?? ???

cennetim

bugün bizim tam 1 ay oldu basvurali ama hala haber yok sali günü sormaya gitcem gecen pazartesi sormusdum bilgisayardan bakdi evraklar yolda en gec haftaya elimize gecer dedi insAllah gelmisdir artik ya

kirsehirli

offoff:) benım kagıtlarım gıttı esıme mektup ulastı    (13 gunde)ama esım 10 gun sonra teslım edecek evrakları kagıttakı sure kısıtlı degılse (bı ıs kazası gecırdı) o sureyı beklıyorum bayramaca ıyı yada kotu sonuc bellı olur hemen gıtme ımkanımda yok bayramdan sonra ay sonuna gıtcem hayırlıs ıbakalım .... daha once orda bı turıst vıze reddım var ınsAllah sorun olmaz ...bekleyıs kotu :(

cennetim

Alıntı yapılan: kirsehirli - Ekim 16, 2011, 06:54:51 ÖS
offoff:) benım kagıtlarım gıttı esıme mektup ulastı    (13 gunde)ama esım 10 gun sonra teslım edecek evrakları kagıttakı sure kısıtlı degılse (bı ıs kazası gecırdı) o sureyı beklıyorum bayramaca ıyı yada kotu sonuc bellı olur hemen gıtme ımkanımda yok bayramdan sonra ay sonuna gıtcem hayırlıs ıbakalım .... daha once orda bı turıst vıze reddım var ınsAllah sorun olmaz ...bekleyıs kotu :(
mektup ele teslimmi geldi? yoksa posta kutusunami atildi
ben ev tuttum ama orda daha kalmiyorum mobilyalari bekliyorum posta kutusuna bakiyorum arada tek ama hala haber yok acaba ele teslimmi gelir diye düsündümde

kirsehirli

yok kutuya atmıslar :)kayın babam almıs...

cennetim