Almanya Vizesinde mutlu bir haber

Başlatan safsata, Ekim 15, 2011, 10:12:44 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

safsata

Oyle saniyorum ki insan sabrederse bu vize sorunsuz alinabiliyor...
    Vize Basvurum   28.06.2011
     Hamburg yabancılar dairesi eşime mektup yolluyor..:19.07.2011
     Eşim mektup yollu ile evrak yolluyor 29 .07.2011
      tekrar yabancilar dairesi mektup yolluyor 12.10.2011 de capraz sorgu icin
      Capraz sorgu12.10.2011 giriyoruz..
       13.10.2011 ups de mesaj geliyor...
        14.10.2011 vizemi elime aliyorum ... gidecegim yer hamburg ...umarim herkez sevdigi insana kavusur...

loori

hadi gözün aydın benimde dün geçti vizem elime çarşamba günü gidiyorum hamburga (: :angel:

benjaminhaven

Jeynes

fuk_18

tebrik ederim arkadasim..

Bthnkdgn

hayirli olsun. ben 3.ayimi doldurdum hamburgda. bir sorun yada sorunuz olursa yardima hazirim.

loori

Alıntı yapılan: Bthnkdgn - Ekim 15, 2011, 05:49:44 ÖS
hayirli olsun. ben 3.ayimi doldurdum hamburgda. bir sorun yada sorunuz olursa yardima hazirim.

HADİ YA nasıl oralar hamburg'un neresindesin.? :angel: :angel: :angel:

safsata

tsk ederim ...  ben sali gidiyorum .. antalyadan :) lori sen neresine gidiyon hamburg un?

loori

Alıntı yapılan: safsata - Ekim 16, 2011, 12:19:49 ÖS
tsk ederim ...  ben sali gidiyorum .. antalyadan :) lori sen neresine gidiyon hamburg un?

Çok sevindim (: ben barsbüttel' gidicem inşAllah...       Heyecan varmı.??? ;)

Bthnkdgn

ben hamburg wilhemsburgdayim.

schwarzweiß

Arkadaşlar Hamburg'ta hangi kursa gidiyorsunuz. Ben "World University Service" diye bi dil kursu var. Ona gitmeyi düşünüyorum, nasıldır ki acaba utanan:)

cini

hayırlı olsun arkadasim

Cansucuj

hayırlı olsun darısı benim gibi bekleyenlerin ve basvuracakların basına inşAllah ..  :angel: :angel:

loori

Uçak biletleri şu aralar çok  pahalı ya  tickoff:)   

murat724

merhaba konuyu açan arkadaşa bi sorum var eğer cevaplarsan senirim bende hamburg da wilhemsburg gidecem yarında görüşmem var sen başvurdun eşin alman yada türk vatandaşımıyıd vatandaşlıkla alakası varmı bu kadar cok gecikmesin nedeni benim eşim alman vatandaşı benimkiside senin gibi uzunmu sürecek acaba

fuk_18

vatandaslikla aslinda sürenin bir anlami yok sadece vatandasliga gore istenilen evraklar degisiyor ve senin vizenin cikma sursi en az 25 gün tahmini sonuc

Alıntı yapılan: murat724 - Ekim 17, 2011, 03:29:44 ÖS
merhaba konuyu açan arkadaşa bi sorum var eğer cevaplarsan senirim bende hamburg da wilhemsburg gidecem yarında görüşmem var sen başvurdun eşin alman yada türk vatandaşımıyıd vatandaşlıkla alakası varmı bu kadar cok gecikmesin nedeni benim eşim alman vatandaşı benimkiside senin gibi uzunmu sürecek acaba

Bthnkdgn

HAMBURGDA  yabancilar dairesi yogundur.  vize süresi 1-3 ay arasidir.  esinizin alman türk olmasi pek farketmez. önemli olan evraklarin hizlica memura ulasmasi ve memurun hizli islem yapmasidir.  wilhemsburg almanin cok az yabancinin cok oldugu bir bölge hamburgda. almanlar tarafindan  en begenilmeyen ilcesi. avrupanin en yesil bölgesi ayrica.  eskiden halkinin cogu türkmüs fakat  son zamanlarda bulgar  romen  vatandaslari yogunlukta.  geldiginde kurs icin Kom var en yakin wilhemsburgda