Almanya Vizesi Başvuru 3 hafta oldu hala bir kıpırdanma yok

Başlatan tweens, Eylül 29, 2011, 10:34:52 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehirli

esıne mektup gelmıs arkadaslar gıden mektup ta ne yazıyor  ıstenen evrakların dısında randevu kesın yazıyormu yada su tarıhe kadar getırın kesınn yazarmı? 15 gun sonra teslım etse ıstenılen evrakları bısey olurmu

cennetim

Alıntı yapılan: kirsehirli - Ekim 19, 2011, 11:00:47 ÖÖ
slm arrkadaslar benım esıme mektup gıttı evrakları gelecek persembeye teslım edıcek bu sorun olurmu kagıtlar donup falan gelmez demi
ne zaman basvurmusdunuz vizeye bize hala mektup gelmedi ya=(

kirsehirli

30  eylulde basvurdum kagıtla  13 eylulde geldı mehktup ama esım gelecek persembe gunu gıdıcek hayırlısı

cennetim

Alıntı yapılan: kirsehirli - Ekim 21, 2011, 02:16:11 ÖS
30  eylulde basvurdum kagıtla  13 eylulde geldı mehktup ama esım gelecek persembe gunu gıdıcek hayırlısı
bende dün gittim yabancilar polisine haber gelmedi diye kagitlar gelmis evraklariniz yaninizdami dediler ne lazim dedim evin kagitlari gelir belgesi ve kimlik fotokopisi hersey yanimdaydi fotokopi cekdiler verdim geri kalan para nerden geliyo dedi bende devletten dedim tamam dedi baskada bisey sormadi ondan sonra bilgsayarada biseyler yapdi burda isler tamam dedi gerisi türkiyeye kalmis dedi simdi benim sormak istedigim bu pasaport ankara tarafindan upse her pazartesi veriliomus diye duymusdum bu dogrumu dogruysa bu pazartesi esimin evraklari yola cikarmi egerki cikarsa esimin eline pasaportu ne zaman ulasir salimi ulasir yoksa daha fazlami sürer ve son sorum bundan sonra hala red gelebilme ihtimali varmi? cevablayan olursa sevinirim simdiden tesekkürler

Jeynes

ups pazartesileri göndermiyor sadece hergün gonderiyor. yani passaportun nezaman ups ye verilirse hemen cıkartırlar yola. vizenin gelip gelmiceğide almanya onay verdiyse cıkar. adam onay verdim veya o tarz seyler söyledi mi ?

cennetim

Alıntı yapılan: Jeynes - Ekim 21, 2011, 10:42:36 ÖS
ups pazartesileri göndermiyor sadece hergün gonderiyor. yani passaportun nezaman ups ye verilirse hemen cıkartırlar yola. vizenin gelip gelmiceğide almanya onay verdiyse cıkar. adam onay verdim veya o tarz seyler söyledi mi ?
herseyi faxl gönderdi ama ne gönderdigini bilmiorum ama ben adama vize ne zaman gelir diye sordugumda trnin hizliligina bagli dedi yarin sabah ellerine fax ulasir dedi gerisi onlara kalmis demisdi

Jeynes

ozaman büyük ihtimal onay verdi. 1 hafta içinde haber gelmesi lazm sana

cennetim

Alıntı yapılan: Jeynes - Ekim 21, 2011, 10:56:11 ÖS
ozaman büyük ihtimal onay verdi. 1 hafta içinde haber gelmesi lazm sana
insAllah yaaa cok zormus gercekden insan icinde olmadan bilemio
en gec ne zaman haber gelir tahminen?

tweens

vizesi çıkan arkadaşlara şimdiden yeni hayatlarında başarılar diliyorum Allah yardımcıları olsun...benim durumum biraz zor gibi zaten gitmeyide düşünmüyorum şimdiden herkese başarılar okey:)

Jeynes

sağol tweens nasıl gitmeyi düşünmüyorsun?
Cennetim bak benim olayı soyliyim sana. Bana 14 ünde cuma günü onay verilmişti ogun fax cekmişlerdi yani. cumartesi pazar kapalı oldugu için pazartesi günü vizemi basmışlar yani 17 sinde. ertesi günde 18 inde ups ye verilmiş bana msj geldi.
umarım yardımcı olmusumdur.

cennetim

Alıntı yapılan: Jeynes - Ekim 21, 2011, 11:55:43 ÖS
sağol tweens nasıl gitmeyi düşünmüyorsun?
Cennetim bak benim olayı soyliyim sana. Bana 14 ünde cuma günü onay verilmişti ogun fax cekmişlerdi yani. cumartesi pazar kapalı oldugu için pazartesi günü vizemi basmışlar yani 17 sinde. ertesi günde 18 inde ups ye verilmiş bana msj geldi.
umarım yardımcı olmusumdur.
yani ben persembe gittim yabancilar polisine hemen fax gönderdi ozaman cuma yola cikmisdir haftasonu araya girdigi icinde pazartesi gelme ihtimali varöylemi?

loori

Alıntı yapılan: tweens - Ekim 21, 2011, 11:19:30 ÖS
vizesi çıkan arkadaşlara şimdiden yeni hayatlarında başarılar diliyorum Allah yardımcıları olsun...benim durumum biraz zor gibi zaten gitmeyide düşünmüyorum şimdiden herkese başarılar okey:)

Nasıl gitmeyi düşünmüyorsun... ??? ??? ::)

Jeynes

Alıntı yapılan: cennetim - Ekim 22, 2011, 08:16:03 ÖÖ
yani ben persembe gittim yabancilar polisine hemen fax gönderdi ozaman cuma yola cikmisdir haftasonu araya girdigi icinde pazartesi gelme ihtimali varöylemi?
işte herkese gore durumlar değişebiliyor. genelde 3-4 gün içinde haber geliyor. ben cok fazla kafama takmıştım ama takılcak birsey yokmuş. bence sen takma rahat ol =) ben olamadım ama

Jeynes

loori

kirsehirli

dance:) offoff:) yarın esım gorusmeye gıdıcek hadı hayırlısı onay verılırse vızem nezamn elımde olur kırsehırdeyım