upsden msj varr

Başlatan cennetim, Ekim 24, 2011, 05:21:59 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cennetim

demin esimle konusdum pasaportu 28.10.2011de eline gececekmis umarim red falan degildirr

Jeynes

Serpil çiçek

cennetim hakkinizda hayirlisi olsun, da sen bayadir ugrasiyorsun yanlismiyim ben a1 sinavina girip ciktigimdan beri sen de esim sinava girdi diyordun neden bu kadar geciktiniz merak ettim umarim bi aksilik yoktur ??

cennetim

Alıntı yapılan: Serpil çiçek - Ekim 25, 2011, 02:11:32 ÖS
cennetim hakkinizda hayirlisi olsun, da sen bayadir ugrasiyorsun yanlismiyim ben a1 sinavina girip ciktigimdan beri sen de esim sinava girdi diyordun neden bu kadar geciktiniz merak ettim umarim bi aksilik yoktur ??
sen ne zaman gIrdin sinava cuma günü 6hafta olcAk bAsvUrali nOrmal süre aslinda

Serpil çiçek

yanlis haytirliyorum galiba yada sinav zor diye tedirgin mi oluyordun sanki bisey vardi diye hatirliyorum da... ben 28 subatta sinava girmistim 2011 

cennetim

Alıntı yapılan: Serpil çiçek - Ekim 25, 2011, 03:02:52 ÖS
yanlis haytirliyorum galiba yada sinav zor diye tedirgin mi oluyordun sanki bisey vardi diye hatirliyorum da... ben 28 subatta sinava girmistim 2011
galiba yanlis hatirliyosun cünkü biz o aylarda hic biseye baslamamisdik esimin vize randevusu 16 eylüldeydi
biz ozamanlarda sadece arasdiriyoduk ama biseye baslamamisdik=)

Serpil çiçek

baskasiydi demek ki :)) neyse hakkinda hayirlisi arkadasim.

cennetim

Alıntı yapılan: Serpil çiçek - Ekim 25, 2011, 03:14:41 ÖS
baskasiydi demek ki :)) neyse hakkinda hayirlisi arkadasim.
tesekkür ederim hepimizin insAllah sizden ne durum var vize cikdimi almanyadamisin?

Serpil çiçek

ben sinavdan sonra vizeye özellikle gec basvurmustum annemi sinavdan 2 yil önce kaybettif´gim icin vizem cikarsa almanyaya geldgimde dügünümle yalnizca babam ilgilenecekti o yalniz kalamsin diye gec basvurdum dügüne yakin bi zamanda bavurumu yaptim 1 ay icinde vizem cikti dügünüm 2 eylülde oldu 17 eylulde almanya münchen `e girisimi yaptim cok sükür :)

cennetim

Alıntı yapılan: Serpil çiçek - Ekim 25, 2011, 03:21:30 ÖS
ben sinavdan sonra vizeye özellikle gec basvurmustum annemi sinavdan 2 yil önce kaybettif´gim icin vizem cikarsa almanyaya geldgimde dügünümle yalnizca babam ilgilenecekti o yalniz kalamsin diye gec basvurdum dügüne yakin bi zamanda bavurumu yaptim 1 ay icinde vizem cikti dügünüm 2 eylülde oldu 17 eylulde almanya münchen `e girisimi yaptim cok sükür :)
bAsin sagolsun:( esim perSembe günü alcAk pasaportUnu

Cansucuj

Hadi Hayırlı 0lsun  halayy:) halayy:)
Bende 7 ekim'de başvurdum. kağıtlarım 21 Ekim'de Almanyaya gitmiş eşimden istenen evraklarıda bugün teslim etti .. persembe cuma bi arayın demişler umarım hayırlı guzel bir haber alırım .. :)

cennetim

Alıntı yapılan: Cansucuj - Ekim 25, 2011, 04:54:44 ÖS
Hadi Hayırlı 0lsun  halayy:) halayy:)
Bende 7 ekim'de başvurdum. kağıtlarım 21 Ekim'de Almanyaya gitmiş eşimden istenen evraklarıda bugün teslim etti .. persembe cuma bi arayın demişler umarım hayırlı guzel bir haber alırım .. :)
neDen teleFoN eDin dEdiler ne evrakLari istendi? InsalLah hayirli bi haBer alir her bekLeyen