12 Ekim A1 Aile birleşimi Sınavı (Ankara)

Başlatan emrecanks, Ekim 22, 2011, 06:26:04 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emrecanks

şimdiden herkeze başarılar..
Sınav gerçekten çok basitmiş.

Ben kendim hazırlanarak gittim kurs görmedim üstüne üstelik zor bir Hören bölümüne rağmen 25 te 24 gibi bir lesen puanıyla ( banada sürpriz oldu) ve, şansız 2 kart çekimine rağmen 81 le geçtim....

12 Ekim sınavı hakkında genel kanı zor olduğu yöndeydi ve dahada zorlaştıracağını söyleyenler var ancak benden size tavsiye.. Bol pratik, kendine güven ve oldukça fazla kelime ezberlemeniz yönünde olacaktır..

Cümle zaten yazmayı öğrendikten sonra. Schreiben kısmı size vız gelecektir..

ben en çok mektuptan korkuyordum.. Mantığını kavramanın ötesinde anladım ki?  Kurslarda öğrenciler belirli kalıpları ezberlemiş ve bunu yansıtıyorlar..

Ben ise mektubu anlamanız ve yanlış yazsanızda o anladığınızı anlatmaya çabalamanız karşılığını bulacaktır...

Bende de şükür buldu :) 23 civarıda yazmadan aldım... Kurs öğrencileri bu mektubu çözdük dediler kurslarda seviniyorlardı.. ma ezbere olduğundan bir kaç değişik noktayı yanlış yazdıklarını sonradan anladılar..

12 Ekim 2011 sınavı hakkında söyleyeceklerim bunlar.. Herkeze başarılar şimdi benim 2. aşama başladı..
Konsolosluk için ne yapmam gerekiyo hangi belgeler lazım onları araştırıyorum..

A1 en kolay kısmıydı sıra vize işlemlerinde.. Tecrübelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum..

netalmanca

merhaba
mektubun konusu hakkında bilgi verir misiniz lütfen?

emrecanks

Konusu şuydu..

Kız arkadaşım Claudia yaya bir e-mail yazacaktık..

Tatil için gideceğiz, ve ev anahtarını ona teslim etmek istiyoruz..

1- Nereye gidiyorsun?
2-Hangi tarihler arasında bulunmayacaksın.
3- Adresini ve telefon numaranı Yaz...

Böyleydi..

İşte bende başladım,   sevgili claudiaya :))  Tatile gidiyorum, Ailemin  yanına, Ailem isviçrede oturuyor..

şu tarihler arasında evde olmayacağım anahtarımı sana vermek istiyorum, bana yardımcı olurmusun olrusan sevinirim..  Adresim ve Telefonum bu...Cevabını bekliyorum..

Kısaca bu.. sonuç cümleleriyle de bitiridm..

Uzun bi mektup oldu benmkisi  özeti bu Türkçesi..

Schreiben den 25 te 23 ü böyle aldım..

Mektup En kolayı..

Bu arada diğer formul doldurmada da..

Otele gidiyorsunuz kocanız 2 çocuğunuzla beraber..

İşte Kaç oda lazım, Gidiş tarihiniz ne zaman, kaç kişisisiniz, nerede otel ve çocuklarınızın yaşları...
o boşlukları doldum..

Hören ve lesene yoğunlaşın derim ben!  Hören de çok iyidim ama işte zor geldi bana..

şimdiden başarılar herkezze

netalmanca

VERDİĞİNİZ DETAYLI BİLGİLER İÇİN ÇOOOK TEşEKKÜRLER!