KURBAN BAYRAMINDA KONSOLOSLUK TATİL Mİ ?

Başlatan Cansucuj, Ekim 30, 2011, 04:50:02 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cansucuj

Mrb arkadaslar ben aile birlesimi icin 7 ekimde basvurmustum Allahım izin verirse 26kasım'da düğünüm var. 7 ekimde annemde benimle beraber turistik vize basvusrusunda bas vurdu ama memur anneme kızının vizesi cıksın öyle gel demişti..
Anneme bu hafta arayıp bayram tatiline randevu almayı dusunuyorum bilgisi olan var mı ?*
bi arkadasım 19 mayısta basvurmustuda o günde her yer tatil konsolosluk değildi ona nazaran soruyorum **
şimdiden Tesekkürler.. :angel:

Jeynes

alman konsoloslugu bayramlarda tatil yapmiyor. ben 1 eylulde basvurdum bayramda.

benjaminhaven

konsoloslugun sitesinde turk ve alman resmi tatillerinde kapalidir yaziyor.ama onceden muracaat ettiyseniz eger kapali olmasi cok sey ifade etmiyor cunku yabancilar subesi surekli calisiyor turk bayramlarinda yani.

Cansucuj

Alıntı yapılan: Jeynes - Ekim 30, 2011, 05:07:15 ÖS
alman konsoloslugu bayramlarda tatil yapmiyor. ben 1 eylulde basvurdum bayramda.
Tesekkürler Jeynes :)

Cansucuj

Alıntı yapılan: benjaminhaven - Ekim 31, 2011, 03:55:45 ÖÖ
konsoloslugun sitesinde turk ve alman resmi tatillerinde kapalidir yaziyor.ama onceden muracaat ettiyseniz eger kapali olmasi cok sey ifade etmiyor cunku yabancilar subesi surekli calisiyor turk bayramlarinda yani.
Tesekkurler (:

yusuf_28

fuk_18

Cansucuj

Cansucuj