Dinleme ve Anlama A1 aile birleşimi Sınavında cıkabilecek sorular

Başlatan reddevilmaycry, Ekim 31, 2011, 07:12:23 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

reddevilmaycry

Arkadaslar bende sınava girdim malesef kazanamadım ilk sınavı kursa gidemiyorum maddi açıdan dolayı ama sınavc da çıkan anlama bölümündeki sorular kendi sitesindede verilmektedir size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz..

https://www.goethe.de/lrn/prj/egn/sd1/mat/trindex.htm

mehmetcan

MERHABA, İLK HÖREN ÖRNEĞİNİN HEPSI 17-AGUSTOS 2011 IZMIR GOETHE DE A1 SINAVINDA ÇIKMISDI. BİRAZ GÖZ ATMAK İSTEDIM  KOMPLE BUTUN SORULAR BENIM GIRDIGIM SINAVDA ÇIKMIşDI.

PAYLAşIM İÇİN TESEKKURLER. A1 SINAVINA HAZIRLANANLARA ÖNERİM OLUCAK , HÖREN'DA İLK ANLADIGINIZI İşARETLEMEYIN ,ÖRNEĞİ SONUNA KADAR DİNLEYIP ONDAN SONRA DOGRUYU İşARETLEYIN.
BAşARILAR.

reddevilmaycry

Alıntı yapılan: mehmetcan - Kasım 01, 2011, 11:43:16 ÖS
MERHABA, İLK HÖREN ÖRNEĞİNİN HEPSI 17-AGUSTOS 2011 IZMIR GOETHE DE A1 SINAVINDA ÇIKMISDI. BİRAZ GÖZ ATMAK İSTEDIM  KOMPLE BUTUN SORULAR BENIM GIRDIGIM SINAVDA ÇIKMIşDI.

PAYLAşIM İÇİN TESEKKURLER. A1 SINAVINA HAZIRLANANLARA ÖNERİM OLUCAK , HÖREN'DA İLK ANLADIGINIZI İşARETLEMEYIN ,ÖRNEĞİ SONUNA KADAR DİNLEYIP ONDAN SONRA DOGRUYU İşARETLEYIN.
BAşARILAR.

Rica ederim mehmetcan paylasıldıkca inş. herkez geçer ben 1 kez kaldım kursa gidemiyorum :S inş. tekrar 2. girişimde geçerim.. herkeze başarılar..

kerem3434

Merhaba arkadasım bende 30 kasımda sınava gırdım ve bugun sonucları aldım Allaha sukur gecmısım.71 almısım. ve bana gore sınavın en zor bolumu dınleme bolumu.cunku o an sınavda kendını dınlemeye veremıyorsun dıkkatın dagılıyor ve buda zorlasıyor.sımdıden herkese gecmıs olsun.

EREN66

Arkadaşlar maile konuşmayı kaçırmayın kesin geçersiniz hören sallasanız tutar ama maille konuşma kolay ve önemli