Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

f_tuba26

itiraf edeyim yaz geldi kilo vercem diye diet yapiyom diyom ama bogazimi tutamiyomki... ;D ;Ddurmadan yiyorum

Mutim

Her ne olursa olsun yenilgiyi hazmedemiyorum :)

mechull

bende itiraf ediyorum almancayı hiç sevmiyorum itaraf ediyorum  :angel:sevdiğim için yapıyorum
itiraf ediyorum artık yoruldum kız istemek çok zor. :embarassed:

ask kızı

ititraf ediyorum almanca ögrenmekten sıkıldım ..... mecburiyetten üstüne düşüyorum eger mecbur olmasa hiç de ögrenmem

f_tuba26

bende geldigimden beri cok severek ve isteyerek ögrenmek icin ugrastim almancayi hala da seviyorum...ama almanca deniz derya ögren ögren bitmiyor...
itiraf ediyorum cok bunaldim artik hangi kelimeyi hangi fiili aklimda tutcam beynim doldu artik....

3,14

--> Ben de itiraf ediyorum, hayatimdaki her seyi cok seviyorum.

Allah'im hayirlisini versin, hayirlisini da kalbime sevdirsin Rabbim! :angel:

Burdan Almanca'yi sevmeyenlere sesleniyorum. Almanca sevilecek bir dil, bunu tek bir konusmada ispatlayabilirim. :)

Isteyenler bana ulassin, Almanca'yi benden cok seveceksiniz. :)

Mutim

Alıntı yapılan: 3,14 - Haziran 03, 2010, 03:19:42 ÖS
--> Ben de itiraf ediyorum, hayatimdaki her seyi cok seviyorum.

Allah'im hayirlisini versin, hayirlisini da kalbime sevdirsin Rabbim! :angel:

Burdan Almanca'yi sevmeyenlere sesleniyorum. Almanca sevilecek bir dil, bunu tek bir konusmada ispatlayabilirim. :)

Isteyenler bana ulassin, Almanca'yi benden cok seveceksiniz. :)

Allah mutluluğunu daim edeip, salih ameller nasip etsin, almancayı bana da sevdir :) ben zaten seviyorum :D

3,14

--> Amin, Allah cümlesini mutlu mesut etsin Rabbim InsAllah :angel:

wetter

almancadan nefret ediyorum ama sewdiğim adam için herşeyi yapmaya hazırım ülkemi bile değiştirmeye :(

3,14

Alıntı yapılan: wetter - Temmuz 09, 2010, 07:18:01 ÖS
almancadan nefret ediyorum ama sewdiğim adam için herşeyi yapmaya hazırım ülkemi bile değiştirmeye :(

--> Yani Almanca'yi da Almanya'yi da sevmeye hazirim diyorsunuz. :) Allah kolaylik versin kardesim. :angel:

esma 41

Alıntı yapılan: wetter - Temmuz 09, 2010, 07:18:01 ÖS

Degerini bilir insAllah .
Itiraf ediyorum , türkceyi cok seviyorum.
  :)

esma 41

Itiraf ediyorum ...

Bir saatten beri bu Konuyu okuyorum ve gülmekten gözümden  :'( akiyor.
Ama üzüntüden degil   ;D`'den .

secil26

bende itiraf edeyim 10 senedir Almanyadayim ve beni buraya  baglayan bir sey olmamasina ragmen halen ülkeme dönüm dönmemekte karar veremiyorum.

Reyya

İTİRAF EDİYORUM,
"Burdan Almanca'yi sevmeyenlere sesleniyorum. Almanca sevilecek bir dil, bunu tek bir konusmada ispatlayabilirim.
Isteyenler bana ulassin, Almanca'yi benden cok seveceksiniz."

diyenlere hiç inanmıyorum :D

ask kızı:)

Itiraf ediyorum 
Almancayi normalde  sevmiyordum ama ögrendikce sevmeye basladim  ve insanlari anlayinca daha zevkli oldu :)
baska birsey daha itiraf etmek istiyorum Artikelden nefret ediyorum :(

3,14

--> Yavaş yavaş Almanca'yı seviyor olman yakında artikelleri de seveceğinin bir işareti bence. İnsan bilmediği şeyi sevmez, ama bilince, üstesinden gelince sever... ;)

xmcraex

itiraf ediyorum
arkadaslar la konusurken icimden cok büüyk laf ettim.arkadas ehliyetini yeni almis hava atiyordu bende icimden dedim bu mal aldiysa ben haydi haydi alirim
sonuc: direksiyon sinavinda 4 kere kaldim
türkiyede E sinifi ehliyetim var
arabam 10aydir garajda yatiyor vede kullanamamak beni cildirtiyor