neden hic Almanca B1 sinaviyla ilgili paylasim olmuyo?

Başlatan zuzuma, Kasım 08, 2011, 08:38:56 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zuzuma

??? >:( ??? ??? neden paylasimlarin hepsi A1 üzerine oysaki sinavlarin en zoru B1 :( buraya gelince anlicak arkadaslarin cogu a1 ne kadar basitmis bosa panik yaptim diyecekler...

sonuc B1 sinavindan cikanlar lütfenbiraz paylasim yapin neler cikar nelere dikkat etmeliyiz..göthedeki örnekler cok zor :(

ask kızı:)

Alıntı yapılan: zuzuma - Kasım 08, 2011, 08:38:56 ÖS
??? >:( ??? ??? neden paylasimlarin hepsi A1 üzerine oysaki sinavlarin en zoru B1 :( buraya gelince anlicak arkadaslarin cogu a1 ne kadar basitmis bosa panik yaptim diyecekler...

sonuc B1 sinavindan cikanlar lütfenbiraz paylasim yapin neler cikar nelere dikkat etmeliyiz..göthedeki örnekler cok zor :(
aynen sana katiliyorum zuzuma bende istiyorum b1 üzerine  paylasimlar :(

mehmetcan

Bende aynı fikirdeyim. Bu hafta içinde kursa başvurucam,B1 sınavı hakkında bilgi paylaşımı olursa çok sevinirim..

Reyya

aşk kızı senin bir yorumunda b1 sınavına girmiştin herhalde. bir yorumunu okumuştum. sınavda neler çıkıyor. buda bir paylaşım . bende yaptım bu sınavı kazandım. ilk fırsat bulduğumda bende paylaşacağım. şuan b2 kursum olduğu için vakit bulamıyorum ama haftasonunda tüm mektup konularını yazabilirim. arkadaşlar sınava girenler ,neler sorulduğunu mektup konularını hatırlıyorlardır elbette hep birlikte paylaşım yaparsak girecek olan arkadaşlara yardımcı olmuş oluruz böylece.

ask kızı:)

ewt girdim ama kaybettim sinavimi :( bende hatirladiklarimi yazarim 

zuzuma

tesekküerler arkadaslar..yasmin bekliyoruz mektup örneklerini.. duyarli arkadaslar saolun..ask kizi cnm sen kabettin ölemi..üzülme tekrar girme sansin var..sende paylas cikmis bilgilerini..

Reyya

Arkadaşlar!!! yeni konu başlığımda B1 e ait tüm mektuplar ve cevaplarımla paylaşım yaptım..bir başka konuda sprechen hakkında paylaşım yapacağım. Bende sınava girmiş olan arkadaşların benim gibi paylaşım yapmalarını rica edebilirmiyim? Bu girecek olan arkadaşlar için yararlı olur.

zuzuma

yasmincim seni tebrik ederim sinavi gecmisin darisi basimiza..paylasimlarinda süper olmus..vielen dank ;)

Reyya

zuzuma, sınavda çıkan mektupların hepsinde konular aynı..örnegin bir sınavda mağazadan ocak alıyorsun ve defolu çıkıyor , diğer sınavda çamaşır makinası alıyorsun. bir sınavda yaşgünün için davet veriyiorsun, başka bir sınavda ev aldığın için kutlama yapacaksın komşularını davet edeceksin, bir sınavda iş başvurusu yapmak için başvurular ....yani konular aynı ama içerikler biraz değişik. ben çalışırken ayrı ayrı konuları içeren cümleler yaparak bu cümleleri ezberimde tuttum. mesela mektup bitiminde genelde cevabınızı bekliyorum çıkar. tabii bu çıkan konuya bağlı !! bildiğim bir kalıp vardır. ich warte auf Ihre Antwort(resmi mektup için), arkadaşına yazarkende schreib mir sofort eine Antwort..gibi.. umarım anlatabilmişimdir.  :)

zuzuma

gayet güzel anlattin canm.saolasin.ben genelde mektup ve sprechende basariliyim ama hörenden korkuyom..dinlemem zayif  :( >:( :-[ :-X :-\ :'(