SONUNDA BAşVURUMU YAPTIM 14/11/2011

Başlatan serdar.suzan23, Kasım 14, 2011, 10:14:59 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

serdar.suzan23

Herkese merhaba,

Bugün sabah vize görüşmemi yaptım.Artık bende beklemeye başladım.Evraklar falan tamsa birde sınavı öğrenmeden geçmediysek sorun yok.görüşme sırasında epey almanca sordular.görüşmesi olan arkadaşlar bol bol tekrar yapsınlar.görüşme sonunda bizim için okey dedi bayan.burdan ok çıkmasımı önemli yoksa almanyamı?yani burdan ok ise vizem tamam diyebilirmiyim.Geçimimizi kayınbaba ve kaynana sağlıcak dedim.onların ne kadar maaşı olmalı?bundan sıkıntı olurmu? gerçi artık kuruntu yapmaya gerek yok galiba.artık sabırla beklicez.

fuk_18

her iki tarafda onemli biri yok dese digeri de yok digcek yani onemli olan ikisnin de ok demesi maas konusundada 1300 euro maas olmasi gerekli ama senin esin alman vatandasi belki hic maas sormucaklar dedigim gibi eyaletten eyalete fark var artik oda sansa ne gelirse ama maas sormaya bilirler esinden haberin olsun abi ve kafana takilan olursa biliyorsun sorabilirsin.

materi

aynen burdak ok demelerı bıse ıfade etmıyor evrakların almanyaya yolluyorlar ..benım esımde alman vatandası turk...ama gecım ve kıra kontratı ıstedıler ...2 odalı bı evımız var kıra  kontratı gosterdık gecımıde kayınbabam noterden kagıt duzenledı 2 sene bıze bakacaghına daır maas bodrosuyla beraber onuda memura verdı esım ....almanyadakı memur ben okeyı verdım turkıyeye yolluyorum dedı beklıyoruz bakalım ben vizeyi elıme alana kadar valızımı ortaya cıkarmıyacagım hepimiz için hatırlısı her gun kargonu sayfasında sorgulama yapıyorum kafayı yıycem :)daha bıse gelmedı

serdar.suzan23

Ufuk teşekkür ederim kardeş,ben sana sorulcak şeyleri sorarım tabi.ya bana nezaman nerde tanıştınız,evlilik kararını nasıl aldınız falan dediler.tabi cevaplar verdim.bu soruları almanyada eşimede sorarlarmı.materi sen nezaman başvuru yapmıştın.bencede hepimiz için hayırlısı.bu kadar sabrettik sabrederiz.

fuk_18

yok capraz sorguya girersen ancak o tur sorular sorulcaktir ikinize senden baska esine sormazlar bunlari

BARTTT

Merhaba serdar suzan;

Öncelikle Allah kavuştursun.Ama berlin yabancılar şubesinin diyeceği önemli.Konsolosluğun değil.Burdakiler lanetın teki.Benim o kadar imkanlarım var genede ağzımdan burnumdam getirdiler lanet olsun.Bur da doğdum vs...dil çok güzel gel gelelim B1 sınavı bıle istediler.o derece inşAllah benım yaşadıklarımı yaşamassınız.

serdar.suzan23

Merhaba,

Saol arkadaşım amin.kötü oldu bu ya.valla bizim öyle imkanlarda yok.demekki benimde ağzımdan burnumdan getircekler.sen B1 yaptınmı peki.birde başvurdun ne kadar zamanda aldın vizeyi.eşinden neler istediler,yazarsan çok memnun olurum.ona göre hazırlık yapalım.burda doğum,dil çok güzel derken ne kasettin.

materi

Alıntı yapılan: serdar.suzan23 - Kasım 14, 2011, 10:14:59 ÖÖ
Herkese merhaba,

Bugün sabah vize görüşmemi yaptım.Artık bende beklemeye başladım.Evraklar falan tamsa birde sınavı öğrenmeden geçmediysek sorun yok.görüşme sırasında epey almanca sordular.görüşmesi olan arkadaşlar bol bol tekrar yapsınlar.görüşme sonunda bizim için okey dedi bayan.burdan ok çıkmasımı önemli yoksa almanyamı?yani burdan ok ise vizem tamam diyebilirmiyim.Geçimimizi kayınbaba ve kaynana sağlıcak dedim.onların ne kadar maaşı olmalı?bundan sıkıntı olurmu? gerçi artık kuruntu yapmaya gerek yok galiba.artık sabırla beklicez.

selam arkadasım bende 14.10.2011 de basvurdum   ankaradan evraklarım 15-17 gun sonra esıme mektup geldı hemen gıdıp gereklı evrakları tamaladı getırdı benım okeyımı ordakı alman hemen verdı turkıyeye yolladı araya bayram falan girdi 15 gun ustune kargoya 15 kasım yanı bugun saat 12 de verıldı aksam 4 lerde mesajı geldı bana ups kargıdan biraz sabır ....:)

serdar.suzan23

Merhaba materi kardeş

Sana hayırlı olsun,darısı başıma.evet biliyorum sabretcez.yapacak başka bişey yok.ama yemin ederim bu kadar sevmeseydim çoktan pes etmiştim herhalde.

BARTTT

Merhaba ;

Öncelikle sabır lazım.Burdaki yabancılar dairesi sağı solu belli olmayan insanlar la dolu.B1 değil c 'de olsa konuşurum.Bunlar iyice cıvıtmış.Ben çok iyi derecedyım.ama genede sınava gireceksin dediler.Sen sabret biraz senın yazılarını takip edicem elimden gelenide yaparım.Sorunla karşı karşıya kalırsa eşin.

materi

Alıntı yapılan: serdar.suzan23 - Kasım 15, 2011, 07:17:04 ÖS
Merhaba materi kardeş

Sana hayırlı olsun,darısı başıma.evet biliyorum sabretcez.yapacak başka bişey yok.ama yemin ederim bu kadar sevmeseydim çoktan pes etmiştim herhalde.
Alıntı yapılan: serdar.suzan23 - Kasım 15, 2011, 07:17:04 ÖS
Merhaba materi kardeş

ben 11 senedır eşimle beraberım ama su vizeyi beklemek baska bişey ...herkesın sustugu ve zarfın ıcınden ne cıkacagıbı heyecanla ogrenme duygusu baska bıse o zarfın ıcınde hayatın gelecegın sevdıgının yanındakı yarınlar ne bıleyım her sey lanet olası bır kagıt parcasının uzerınde ....

materi

Alıntı yapılan: materi - Kasım 17, 2011, 05:41:38 ÖÖ
ben 11 senedır eşimle beraberım ama su vizeyi beklemek baska bişey ...herkesın sustugu ve zarfın ıcınden ne cıkacagıbı heyecanla ogrenme duygusu baska bıse o zarfın ıcınde hayatın gelecegın sevdıgının yanındakı yarınlar ne bıleyım her sey lanet olası bır kagıt parcasının uzerınde ....
ve vizem elimde Allahıma sukurler olsun ...3 aylık verdıler ...zarfı actım pasaportum ıcındeydı ve tam vıze sayfasında sarı uzun bır kagıt vardı aha dedım reddı yedım ...meger ımla yazımı olabılır vızenızı kontrol edın yazıyormus cok mutluyum Allah sızlerede nasıp etsın