Almanya'da 2 ay dil okulu ile?

Başlatan yesilyesilyesil, Aralık 05, 2011, 07:53:44 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yesilyesilyesil

Almanya'da akrabalar var, diyorum ki yazın okul tatilinde iken yanlarına gitsem ve iki ay yanlarında kalsam ve bu süreçte bir de dil kursuna yazılsam... Ne gibi bir seviyeye gelebilirim?
Ha bu arada unutmadan, Almanca ile ilgili hiçbir bilgim yok belirteyim.

fuk_18

vize alabilirsen a1 duzeyinde almanca ogrenebilirsin 2 ay icinde fazla birsey bekleme kisa sure cunku onemli olan vize alman

yesilyesilyesil

Öğrenciyim zaten vize de ne gibi sorun olabilir ki?

fuk_18

biz senle sanirim daha oncede konsutuk konu acmistin sana orda söyledim hatirliyorum kusura bakma yanlisda hatirlaya bilirim ve sende su dusuncemi var ogrenciyim vizeyi verirler zaten biliyormusun tr de kac kisi ogrenci acik ogretimde ogrenci olarak geciyor biliyorsun ve oyle ogrenciye kolay verilse vize millet acik ogretime kayit olup gider ne gibi farki olur dersen ogrenciliginin sadece ailenden gelir belgesi istencek anne babadan sendne istenmicek senin ogrenci olman gidip doneceginin kaniti degil cunku bunu dusuncek konsolosluk eger almanyadaki akrabalarinin durumlari yi davetiye guclu ise ve sizinde mal varliginiz durmunuz iyise sansin birazdaha artar ama kesin cikacak diyemeyiz

yesilyesilyesil

Haklısın dediğinde de açıköğretim değil benim ki örgün öğretim. Neyse bakıcaz artık ya hayırlısı olmadı Almanyada dil eğitimi veren, Türkiyeden bi dil kursuna yazılırım.

fuk_18

bak sana acik konusayim daha once yazdiklarini hepsini biliyorum amacin acik aslinda ne yapmak istedigin bu siteye ilk yazdiginda da aile birlesimiyle gelcektin hayirdir ne oldu isde yok almanyada hangi isde para var hangi bolumu okusam iyi para kazanirim yok almanyada okuma planim var ne yapmam lazim gibi cok cok farkli konular aciyorsun oncelikle aklindaki su para lafini olayini sil buraya gelip zengin olmucaksin tr de nasilsan burdada o sekilde olcaksin eskisi gibi degil artik hic birsey ve sen duzgunce aklindaki planini yaz buraya gercekten ne yapmak istedigini sana cevap vereleim ama boyle daldan dala ucarak cevap alamazsin illa gelcem diyorsan bak ogrencisin lise bitti sanirim senin en son liseydin cunku girersin 4 yillik uni sinavlarina tutturursun trde bir uniyi ve o kazandigin belgeyle yurt disinda okula basvurabilirsin kabul edilirsen gelebilirisin ama oncelikle amacini aciga kavustur ondan sonra konusalim konunun ustunde

yesilyesilyesil

Birader her konuda fikir almak istiyorum sende takmışsın bir ne yazsam zenginlik ha zenginlik  :)

Tamam ben yazdım senle de konuştuk hatta sende bana dedin ki oku kardeşim buraya gelsende mesleğinle gel doğru mudur? Benim fikirlerim değişti önceden liseden sonra üni okumadan gelmekti oraya ama şimdi anladım okumadan olmaz.  şimdi sen düşünüyosun ben bu dil kursu bahanesiyle gidiyim de kapak atayım oraya  :) Yok öyle bi düşüncem bunu bil  öncelikle :)

fuk_18

dil kursuyla zaten gelsende suren dolunca gidersin oyle birsey yok yani ve yasin 18 sanirim daha bu yasda bunlari dusunmen guzel ama hep para para soz edince herkez benim gibi anliyor ve amacin okumaksa zaten biliyrosun neler yapman gerektigni

Alıntı yapılan: yesilyesilyesil - Aralık 07, 2011, 01:21:46 ÖÖ
Birader her konuda fikir almak istiyorum sende takmışsın bir ne yazsam zenginlik ha zenginlik  :)

Tamam ben yazdım senle de konuştuk hatta sende bana dedin ki oku kardeşim buraya gelsende mesleğinle gel doğru mudur? Benim fikirlerim değişti önceden liseden sonra üni okumadan gelmekti oraya ama şimdi anladım okumadan olmaz.  şimdi sen düşünüyosun ben bu dil kursu bahanesiyle gidiyim de kapak atayım oraya  :) Yok öyle bi düşüncem bunu bil  öncelikle :)