Nürnberg Konsoloslugunu bilen varmi????????

Başlatan SEDAT08, Aralık 12, 2011, 08:09:49 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEDAT08

Slm Sayin Arkadaslar bir konuda bilginize ihtiyacim var..!!!!!!!!

Pasaportumu yenilemem gerekiyor..!!

Nürnberg Konsoloslugunu aranizda bilen varmi yani Nürnberg'in neresindedir bu konsolosluk??

simdiden tesekkürler....

fuk_18

arkadasim konu acacagina google arasan bulurdun adresi numarasini ve google mapdan bakip yerini ogrenirdin hazir beklemeyin hep

SEDAT08

Alıntı yapılan: fuk_18 - Aralık 12, 2011, 09:24:02 ÖS
arkadasim konu acacagina google arasan bulurdun adresi numarasini ve google mapdan bakip yerini ogrenirdin hazir beklemeyin hep

Arkadas nerden biliyorsun google'dan bakmadigimi, ayrica hazirci degilim bilip bilmeden konusma. Ben bilgisi olan varmi diye sordum..

fuk_18

arkadasim hemen yanlis anlama ama benim sadece kizdigim nokta onune gelen bos bos biton konu aciyor ve gerekli konular asil lazim olan konular arka sayfalara kaliyor bu yuzden konu acarken muharrem abide belirtmis herseyi ama bakan yok bu yuzden sölüyorum tek sana degil herkeze ve dedigin konsoloslugu burda kimseye sormadan netten canli 3 boyutlu olarak nerde nasil gidilir gorebilirsin yani sormana gerek bile yol tarifi al olmazsa artik biliyorsun kac km nerde ne kadar gosteriyor herseyi google map ondan yararlan derim sadece tavsiye diyorum birde su var almanyaya giden isi biten geri gelmiyor siteye burda genelde gitme isteyenler var yani yardimci olurlarmi bilmiyorum bilen cikarmi bunu dusunmen lazim birde