ALMANCAX a hangi ülkeden katiliyorsunuz ?

Başlatan esma 41, Eylül 23, 2008, 11:00:45 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ALMANCAX a hangi

T
57 (33.9%)
Almanya
69 (41.1%)
T
22 (13.1%)
T
0 (0%)
Belcika
0 (0%)
Hollanda
0 (0%)
Avusturya
13 (7.7%)
Ingiltere
0 (0%)
Fransa
1 (0.6%)
Diger ... (belirtiniz )
6 (3.6%)

Toplam Oy Verenler: 161

leyla_29

:) gerçekten kardeş gibi oluyoruz . imkanımız olursa orda  görüşür bugünleri yad ederiz.

Mutim

Gerçekten insan bazen öyle bir duruma geliyor ki en bbüyük teselliyi buradaki arkadaslardan alıyor ve bende buradaki arkadasların varlıgını dualarını cok gördüm böyle güzel bir kardeşliği yaşadıımız insanları görmeyide cook isterim. Çünkü bir nevi insanı tanımasan da görmesenn de yapısal olarak onun nasıl bir karakterde oldugunu az çok insan çözebiliyor.. Burada herkes birbirine hem abilik yapıyor hem ablalık hem kardeşlik yapıyor. düşünseneyiz , tanımadıgınız görmediğiniz insanlar için dualar ediyoruz , iyi dilkelr sunuyoruz ve onların işlerinin kolaylığı için zaman ayırıyoruz ve onlardan aldıgımız haberler ile mutlu oluyoruz.. Ne güzel birşey ki Allah  güzel dostlukları bize görmeden de nasip ediyoruz.. İnsAllah bu tutum ve dayanısma ahlaki bir şekilde gerçek hayatta da yaşamayı  Allah  bizlere nasip eder insAllah

roman

ya ben de dün buraya biseyler yazmistim ama nereye gidiyo yazdiklarim anlamiyorum.
Ben Nürnberg den yaziyorum.arkadaslar birazcik köln disina da dagilsaniz bizleri yalniz burakiyosunuz.ama gönüller istedikten sonra insan her yerde bulusur.Böyle bi araya gelme bi durumu olursa ben varim insALLAH.

canımsın_

kısmet olursa bende disburga gidecem arkadaslar baska gıden varmı

f_tuba26

Alıntı yapılan: roman - Nisan 16, 2010, 01:52:56 ÖS
ya ben de dün buraya biseyler yazmistim ama nereye gidiyo yazdiklarim anlamiyorum.
Ben Nürnberg den yaziyorum.arkadaslar birazcik köln disina da dagilsaniz bizleri yalniz burakiyosunuz.ama gönüller istedikten sonra insan her yerde bulusur.Böyle bi araya gelme bi durumu olursa ben varim insAllah.
ewet ama demi yani azcik köln disina cikin almanya köln den ibaret degilki...

f_tuba26

nachtigall

f_tuba26

esma 41

emretor

Türkiyede doğup buyudum. su an hannoverdeyım master ıcın dıl egıtımı alıyorum.   ya:)

missbeatrix88

ben de değişim programıyla almanyaya gitmiştim. Eğitimim bitmek üzere.. Tekrar almanyaya yerleşmeyi düşünüyorum..

isik_isik_isik

Selamlar,bende avusturyanin tirol eyaletinde yasiyorum,22 senedir burdayim,arkadslar ya yeni konu acamiyorum nerden aciliyor daha siteyi kesf edemedim.

Reyya

aslen izmirliyim. ankarada yaşadım ve iki yıldır almanya Saarbrücken deyim.

murgani

gulcinb

bende istanbul da doğdum buyudum.
almanya ya gelicem nasip olursa vize bekliyorum halen ..... :-\
almanya nürnberg

shamata

esma 41

Hoş geldiniz.
Almanca mı öğreniyorsunuz ?