Ehliyet cd'si

Başlatan ferdy, Aralık 13, 2011, 02:01:11 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ferdy

Arkadaslar almanyada ehliyet sinavi icin olan calisma cdsi olan varmi? Varsa upload edebilirmi? Yada kopyalayip gönderebilecek olan?

fuk_18

ferdicim nasilsin cok guzel bir konuya deginmissin aslinda boyle bir paylasim lazimda suanda sanmiyorum sitede oldugnu bu paylasimin netten testlere calismani tavsiye ederim

derenbb

kesmeseker

bu cd ler sanirim kopyalanamiyor. bende var ama kopyalamaya karsi korumali maalesef

fuk_18

ya 40 euro verip kursdan alincak veya es dost arkadas onceden gren varsa cevreden onlardan alinip calisilicak birde netten turkce bol bol soru cozulerekde girilebilir dusuncesindeyim

Jeynes

aynen arkadaslar biyerlerden bulalim internettende cozebiliriz... Ufugum arabalari aldikta daha ehliyet yapmadik tersten gidiyoruz senle :))..
Test cozmeye devamm.

fuk_18

:) aynen kanka onuda sonra halletcez biliyon durumlar benim 1 ayim daha var gecerli aslinda suresi geldi degistirmenin ehliyeti

kesmeseker

arkadaslar ben de ehliyet kursuna gidiyorum(dum) 1 yildir hic ugramiyorum kursa.. kaldigim yerden devam etme sansim var mi yoksa yeniden mi baslamaliyim? cünkü belirli bir süre var diye biliyordum :-\

fuk_18

ehliyet kursuna gidiyordun biraktin sanirim ehliyetini komple basdanmi yapacaktin yoksa ehliyetin vardi tr de degistircekmiydin onu söylersen yardimci olmaya calisiriz

Alıntı yapılan: kesmeseker - Aralık 16, 2011, 08:15:49 ÖS
arkadaslar ben de ehliyet kursuna gidiyorum(dum) 1 yildir hic ugramiyorum kursa.. kaldigim yerden devam etme sansim var mi yoksa yeniden mi baslamaliyim? cünkü belirli bir süre var diye biliyordum :-\

kesmeseker

Alıntı yapılan: fuk_18 - Aralık 16, 2011, 08:34:55 ÖS
ehliyet kursuna gidiyordun biraktin sanirim ehliyetini komple basdanmi yapacaktin yoksa ehliyetin vardi tr de degistircekmiydin onu söylersen yardimci olmaya calisiriz
ilk defa ehliyet alacagim

fuk_18

anladim o zaman sanirim kurallari biliyrosun belli bir sayida fahr ve kursa gitmen gerek bunu gtcegin kurs veya gittigin kursa danisman lazim heryer de ayni uygulama yok

Alıntı yapılan: kesmeseker - Aralık 16, 2011, 08:58:20 ÖS
ilk defa ehliyet alacagim

kesmeseker

Alıntı yapılan: fuk_18 - Aralık 16, 2011, 09:04:22 ÖS
anladim o zaman sanirim kurallari biliyrosun belli bir sayida fahr ve kursa gitmen gerek bunu gtcegin kurs veya gittigin kursa danisman lazim heryer de ayni uygulama yok
peki tesekkürler..

kaleli

arkadaslar bende cd var ama maalesef kopyalanmiyor.kopyalansa bile giris yapabilmek cin ilk basta kurstan alinacak bi sifre istiyor...ben ehliyetimi degistirdim darisi da sizlere insAllah:))bol sans

avciharun01

hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşAllah. toplam kaç euro gitti. benimde tr de ehliyet vardı şimdi burda başlamayı düşünüyorum. kısaca anlatabilirmisin yapmam gerekenleri.

abosogabya

arkadaslar bütün sorular bende var fakat korkuyorum burada vermege cünkü telif hakki var sonra basim belaya girer diye,saygilar

abosogabya

ehliyeti alali 5 gün oldu toplam tam 1000 euro verdim.ama ilk yazilida 100 le gectim dreksiyonuda ilk te verdim odedigim para 1000 euro.harika bir duygu artik araba kullanabiliyorum.

fuk_18

baya vermissin yenidenmi aldin ehliyeti yoksa? yoksa en fazla 350 euro tutar degistirmek ehliyeti ve sorular lazim degil calisma kitabi lazim calisma sart sorlar internette cok burdakilere lazim olan calisma kural bilgileri kitabi cd si ve eger telif hakini dusunuyorsan acaba hayatinda hicmi korsan cd almadin ayni sey bu kadar detayli olma

Alıntı yapılan: abosogabya - Aralık 25, 2011, 08:39:49 ÖS
ehliyeti alali 5 gün oldu toplam tam 1000 euro verdim.ama ilk yazilida 100 le gectim dreksiyonuda ilk te verdim odedigim para 1000 euro.harika bir duygu artik araba kullanabiliyorum.