Avusturya vizem onaylandı...

Başlatan Türkerefe, Ocak 05, 2012, 07:00:57 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Türkerefe

27 Eylülde başvurduğum aile birleşimi vizesini bugün arayarak onaylandığını söylediler.
şimdi sorum şu: vizem buradan yani Türkiyeden elime aldığım tarihten itibarenmi yoksa Avusturyaya girdiğim tarihten itibarenmi geçerli?
Cevaplarınız için teşekkürler... :)

fuk_18

vizenin zaten uzerindne su tarohden su tarihe akdar yazar mesela pasaportunu cuma gunumu aldin giris izninde pazartesi saliya verilmsitir o tarohden itibaren girebilirsin

Türkerefe

saol dostum ama ben tam olarak söyle diyorum yani vizeyi simdi aldim ama 1ay sonra gittim bu durumda 3ayin 1 ayini kaybetmis olurmuyum yoksa o 3 aylik vizem at ye girincemi baslar cok soal simdiden.

fuk_18

tabiki arkadasim asil sen beni anlamadin bak simdi  9 ocakda verilmisse girsi iznin bunun bitis surside var dir 9 dan itibaren 90 gün say o gun bitis tarihi o bitis tarihine 15 20 gün kala girsen yine yeterli vize uzatma islemi falan yapican bu yuzden ve 9 dan itibaren basliyor vizen tr de kalsanda o sure isliyor

sweet_witch_35

Alıntı yapılan: Türkerefe - Ocak 05, 2012, 07:00:57 ÖS
27 Eylülde başvurduğum aile birleşimi vizesini bugün arayarak onaylandığını söylediler.
şimdi sorum şu: vizem buradan yani Türkiyeden elime aldığım tarihten itibarenmi yoksa Avusturyaya girdiğim tarihten itibarenmi geçerli?
Cevaplarınız için teşekkürler... :)

Merhaba bende avusturya vizesi almak istiyorum. Aile birleşimi vizesi mi aldınız yoksa turist vizesi mi?

Ben evlendiğimde avusturya da yaşayacağım erkek arkadaşım 20 senedir avusturya da yaşıyor malesef avusturya vatandaşı değil. Bu yüzden aile birleşimi vizesi alıp gitmek mi yoksa turist vizesi alıp sonra aile birleşimi için avusturyadan başvurmak mı daha mantıklı ve kolay olur sizce ?

fuk_18

evlendıkden sonra tursıt olarak gıtmenız zor aıle bırlesımıne basvurursunuz o sekılde gıdersınız sınav zorunluglu kalktı sanırım sımdı rahat edersınız

Alıntı yapılan: sweet_witch_35 - Temmuz 10, 2012, 04:17:00 ÖS

Merhaba bende avusturya vizesi almak istiyorum. Aile birleşimi vizesi mi aldınız yoksa turist vizesi mi?

Ben evlendiğimde avusturya da yaşayacağım erkek arkadaşım 20 senedir avusturya da yaşıyor malesef avusturya vatandaşı değil. Bu yüzden aile birleşimi vizesi alıp gitmek mi yoksa turist vizesi alıp sonra aile birleşimi için avusturyadan başvurmak mı daha mantıklı ve kolay olur sizce ?

sweet_witch_35

çok teşekkür ederim. aslında sınav için bir endişem yok; önemli olan bizim için vizenin cıkış süreleri? Aile birleşimi  vizesi için yaklaşık 6 ay kadar beklemek gerekebiliyormuş.

sweet_witch_35

Alıntı yapılan: fuk_18 - Temmuz 10, 2012, 04:19:27 ÖS
evlendıkden sonra tursıt olarak gıtmenız zor aıle bırlesımıne basvurursunuz o sekılde gıdersınız sınav zorunluglu kalktı sanırım sımdı rahat edersınız

Sınavın kaldırılması tüm başvurular için mi gecerli yoksa evleneceğimiz kişinin avusturya vatandaşı olması mı gerekiyor ?

fuk_18

sinavin kaldirildigini duydum ama vatandaslik sarti araniyormu bilmiyorum onu esin sorup ogrene bilir ve aile birlesimi vizesi o kadar uzun surmuyor diye biliyorum sans meselesi biazda ama 2 ayi asmaz gibi geliyor almanya vizeleri gorduysen genelde 1 ay suruyor

Alıntı yapılan: sweet_witch_35 - Temmuz 10, 2012, 05:28:34 ÖS
Sınavın kaldırılması tüm başvurular için mi gecerli yoksa evleneceğimiz kişinin avusturya vatandaşı olması mı gerekiyor ?