almanyada oturum uzatma yardim

Başlatan erciyes, Şubat 04, 2012, 03:13:46 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erciyes

oturumumu uzatmak icin kagit geldi yabancilar polisinden hersey tamam bi zertifikat zum integrationskurs belgem yok gitmedim kursa eksik belgeyle gelmeyin diyor ne yapmam lazim bilgilerinizi paylasin lutfen

fuk_18

neden gitmedin kursa eger gerekli bir maziretin varsa onu sun yoksa sana veriln vize kisalcaktir mesela 12 ay vermisseler ilk 6 ay verebilirler simdide bunun ornekleri yasandi iyi bir maziret bulun da belgeleyin gidin

erciyes

iyi mazeretim is yerim saatlerim uymadi vardiyeliydi bi hafta sabah bi hafta aksamdi  hafta gitsem 1 hafta gidemiyorum arabamda yok 9 aydir burdayim ehliyet sinavini kazandim surus kaldi arabami alsam heryere gidicem evim biraz sehir disinda kaliyor koy gibi o yuzden tramvayda yok burda

ckokler

Merhaba,

Isin sigortali ise, yani resmi olarak belgeler ile sunabileceksen, bence hic yoktan iyidir. Sonucta devletin senden bekledigi, ise girip calisip hem devlete yük olmaman hemde ek olarak vergini vermen. Tabii sana bize neden bildirmedin bu durumu diyebilirler ama dedigim gibi hic yoktan iyidir.

Lütfen sonucu buradan paylas, konu ilginc bence
Kolay gelsin

fuk_18

isin olmasi tabiki guzel bencede arkadasimin dedigi gibi sorun cikarmicaklardir sonucda yuk olmuyorsun ama kursu bitirmeye bak suresiz oturum icin

erciyes

pasaportta sorun cikartmadilar sadece maas kagitina bakip kursa 2013 sonuna kadar gitmem gerekmis maasimi yeterli buldular bu yuzden yirttik 1 yil daha uzadi saolun yardimlariniz icin kursa kisa zamanda baslayacagim ehliyert 28 subatta cebte arabayi alip

jett

slm arkadaşlar  bana  red  geldi  daha  sonra  itiraz  et dediler  kendim yazdım itiraz  ettim  şimdide  diyorlar  berlin mahkemesine  müracat  yani  itiraz  et  diyorlar  bu konuda  bilgisi olan  varsa yazsınlar  teşekurler

jett

slm arkadaşlar bana  red  geldi  ve  itiraz hakkımın oldugunu söylediler kendim itiraz ettim tekrar yazı gelmiş bana  almanya berlin mahkemesine  eşiniz  itiraz etsin  .eşim  alman  bu konuda bilgisi olan yazsınlar  teşekürler

fuk_18

SEN NE ZAMAN BASVURDUNDA RED ALDIN DAHA ONCE DE BIRCOK KONU ACTIN IMAM NIKAHLI ESIMDEN DOLAYI RED VERDILER YOK MAHALLE MUHTARINI ARAMISLAR SORMUSLAR GIBI HALA VIZE ILE UGRASIYORSAN BURDA KIMSE YARDIM EDEMEZ MAHKEME ILE UGRASCASIN CUNKU SENIN DURUM FARKLI

Alıntı yapılan: jett - Şubat 19, 2012, 10:45:41 ÖS
slm arkadaşlar bana  red  geldi  ve  itiraz hakkımın oldugunu söylediler kendim itiraz ettim tekrar yazı gelmiş bana  almanya berlin mahkemesine  eşiniz  itiraz etsin  .eşim  alman  bu konuda bilgisi olan yazsınlar  teşekürler

jett

[qevet  eşiniz berlin mahkemesine  itirazt etsin diyor  konsulosluk