Almanca b1 sınavı için yardımcı olun

Başlatan ask kızı:), Ekim 28, 2011, 12:28:09 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ask kızı:)

Ben  B1 sinavimi kaybettim bidahaki sinava girme sürem bi hayli fazla o süre zarfinda ne yapmam lazimki hem almancami gelistiriyim hemde sinava hazirlaniyim  yardimlariniza ihtiyacim var lütfen

cnmsn27

slm arkadasim yuzde yuz ögrenme sansi 500 kelime sadece 100 tly ögrene bilirsin

fuk_18

hayırdır reklamammı basladık

Alıntı yapılan: cnmsn27 - Şubat 28, 2012, 04:03:22 ÖÖ
slm arkadasim yuzde yuz ögrenme sansi 500 kelime sadece 100 tly ögrene bilirsin

Bthnkdgn

benim tavsiyem  b1 kursundaki aldigin fotokopileri tekrar etmen. ve defterini. ayrica tv radio dinlemek önemli kulak dolgunlugu icin tabi en önemlisi devamli insanlarla konusmak.

Ben zaten  sinavima girdim sinav sonucumu aldim ve sadece 3 puanla kaybettim bunun icin tekrar kursa gidicem....

Reyya

Alıntı yapılan: ask kızı:) - Ekim 28, 2011, 12:28:09 ÖS
Ben  B1 sinavimi kaybettim bidahaki sinava girme sürem bi hayli fazla o süre zarfinda ne yapmam lazimki hem almancami gelistiriyim hemde sinava hazirlaniyim  yardimlariniza ihtiyacim var lütfen

benim tavsiyem geothenin nette B1 sınavı örneği var. oradan yararlanabilirsin. birde kelime öğrenirken,cümle içinde öğrenirsen daha iyi çünki bazen kelime anlamı sözlükte farklı,cümle içinde farklı kullanılabiliyor. hören ı kuvvetlendirmek için arkadaşın dediği gibi alman tv izle. ben çok yararını gördüm.birde hep söylediğim birşey var. karşında biri varmış gibi almanca konuş.
birinci sınavdan tecrüben olduğu için, sınavın formatını biliyorsun zaten. bu sefer kesin kazanırsın.yeterki heyecan yapma  :)

camoline

ask kizi mrb sana bi msj göndermek istedim ama beni engellemissin ben sinav icin calistigim sitelerin linklerini gönderecektim sana bende senin gibi 4 puanla kaybettim sinavi

Alıntı yapılan: camoline - Mart 04, 2012, 03:04:20 ÖS
ask kizi mrb sana bi msj göndermek istedim ama beni engellemissin ben sinav icin calistigim sitelerin linklerini gönderecektim sana bende senin gibi 4 puanla kaybettim sinavi
Hayir  neden engelliyim ben seni  mesaj gönder alirim  yada buraya yapistir  gönderceklerin icin saol simdiden...

saol linkler icin sen ne zamn sinava girdin ne zamn belli oldu sinavi kaybettigin

camoline

ben gecen ekimde girdim sinava kasim sonuda belli oldu dedigim gibi 4 puanla kaybettim senin durum nedir '????

Alıntı yapılan: camoline - Mart 05, 2012, 02:41:42 ÖS
ben gecen ekimde girdim sinava kasim sonuda belli oldu dedigim gibi 4 puanla kaybettim senin durum nedir '????
Ayni bende ekimde ekimde girdim ve kasim ayinda ögrendim sinav sonucumu ve cok üzüldüm bosuna 6 ayim ziyan oldu iste bende wiederholung kursa  baslicam nisan ayinda sen ne zamn baslican kursa  ? insAllah kazaniriz ne diim buda cok büyük bi SIKINTI nee kadardir almanyadasin ?

camoline

valla benim ne zaman baslicam belli degil neden dersen ben calismak istiyorum biraz o yüzdende biraz ara verdim ama genede belli olmaz benim sagim solum 1 yil 1 ay oldu ben buraya geleli bizim kursa gelen tüm ardaslardan kalanlar oldu gecenler ise tekrar yapmak icin gelen yeni ögrenciler ve onlarda buraya geleli kimisinin 8 sene kimisinin 5 sene falan olmus dili kapmislar kurs yapmislar ikinci tekrarda da kazandilar senin kurs tada bu durum olmustur hic dikkat ettin mi bu arada adim bahar senin ki nedir?

Alıntı yapılan: camoline - Mart 06, 2012, 12:00:07 ÖS
valla benim ne zaman baslicam belli degil neden dersen ben calismak istiyorum biraz o yüzdende biraz ara verdim ama genede belli olmaz benim sagim solum 1 yil 1 ay oldu ben buraya geleli bizim kursa gelen tüm ardaslardan kalanlar oldu gecenler ise tekrar yapmak icin gelen yeni ögrenciler ve onlarda buraya geleli kimisinin 8 sene kimisinin 5 sene falan olmus dili kapmislar kurs yapmislar ikinci tekrarda da kazandilar senin kurs tada bu durum olmustur hic dikkat ettin mi bu arada adim bahar senin ki nedir?
bence baslasanda bitirsen senin icin daha iyi olur nie dersen ara verirsen unutursun hepsini oyuzden benim adimda ayse memnun oldum evet ayni durum bizdede vardi  bakalim bende calismak istiyorum ins sinavdan sonra ilk hedefim sinav oda kazanabilirsem ,,,,

Reyya

benim kursumdada aynı. en yenileri bendim. yalnız dikkatimi çeken , uzun yıllar almanyada kalmış kurs arkadaşlarım grammatik adına hiç bilgileri olmamasıydı. almanca konuşmaları mekli,maklı ve hochdeutsch değil. bizim burda lehçeli konuşulur almanca. hiç anlayamazsınız. eee buda sorun. :) benim belki onlara göre kelime haznem daha az ama ben gramatikli konuşmaya gayret ediyorum. ben B1 sınavı sprechen bölümünde çok fazla detaylı anlatmaktansa, bildiğim kelimelerle gramatiğe önem vererek basit cümleler kurarak ve hochdeutsch konuştum. o yüzden sprechen bölümünü iyi notla kazandım. sınavdan önce öğretmene ben yavaş ve düşünerek konuşuyorum bu eksi puan olarak bana dönermi diye sorduğumda, onun söylediği  hızlı, uzun, gramatiksiz konuşmak yerine, yavaş,düşünerek ve düzgün cümleler kurarak konuş. yavaş konuşmanın hiçbir eksi puanı olamaz demişti.birde karşımdaki partnerimi anlayamadığım durumlarda, anlayamadım lütfen tekrar edermisin diye iki üç kez sormuştum. :) sizlerde anlamadığınız konuşmalarda benim gibi tekrar edermisin lütfen diye sormaktan kaçınmayım arkadaşlar. bilhassa sriliyankalı arkadaşların almancasını anlamak çok zor gelir bana.
sizlere sınavda başarılar dilerim.

kaleli

bende bugun b1 sinavina girdim ama biraz umitsizim:((((konusma bolumunde alman hocalardan biri 3 defa a2 isaretledi acaba cok etkilermi sonucu???ama digerlerinin hepsi b1  isarelendi.bakalim sonuc ne olacak????

Bthnkdgn

konusma bölümünü tekrardan alicaksin kaleli. tabi bu sinav merkezine göre degisir.  Hören/lesen  Sprechen Schreiben hangisinden kaliyosan o bölümü tekrarliyosun. benim kursumda schreiben den kalan 45 saat tekrar aliyodu.