DUYURU ( Almanya'da YASAYAN HERKESI ICIN)

Başlatan Mutim, Mart 22, 2012, 11:24:14 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mutim

( EVLENMIS , EVLENECEK VE PROJEYE ILGISI OLAN HERKES YARARLANABILIR )
Bedava DÜGÜN

Biz Aquila şirketi olarak, bütün Evliliğin beraberinde
getirmiş olduğu Ekonomik sıkıntıları biraraya topladık.

Tüm bu noktaları bir çözümde birleştirdik. Sadece Aylık  580,00 € 'ya bu sıkıntılarınızı çözüyoruz.

Nasıl mı?

Aquila Sirketi olarak Almanya'nın en büyük Emlak Firmalarıyla beraber çalıştığımız için Almanya'nın genelinde, NRW Bölgesi ağırlıklı

olmak üzere, 6.700 adet Dairelerimizi sizlere sunabilmekteyiz.

AQUILA SIRKETI olarak yeni evlenecek olan ciftlerimize, hayatlarının bundan sonraki bölümünde,

huzurlu bir başlangıc yapmalari için yeni bir PROJE üretmiş bulunmaktayız.

,,BEDAVA DÜGÜN"
• Öncelikle yeni kurulan Ailemizi Kira ödemekten kurtarıyoruz
• Tüm Noter ve Tapu Masraflarını bizler karşılıyoruz
• Düğün Masraflarınız için 15.000 €'ya kadar Nakit Para veriyoruz
• Düğün için Kredi Taksitleri sorumlulugundan kurtarıyoruz
• Ayrica bir sıfır Kilometre Araba BMW (1er Serisi)
• Türkiye Balayı Tatili

Bütün bunları aylık kira öder gibi, kendi Dairenizde oturarak, sadece ve sadece         

aylık 580,00 € ya sahip olabiliyorsunuz.

Detayli bilgi icin: mutim@hotmail.com , sercansari@Aquila-Deutschland.de ( ikisinede atabilirsiniz) www.facebook.com/BedavaDugun adresine girerekde bilgi alabilirsiniz.

Rodolfo

Acikcasi ne kadar güvenilebilir, tamamiyla arastirmak gerekir :)

esma 41

Alıntı yapılan: Mutim - Mart 22, 2012, 11:24:14 ÖS
( EVLENMIS , EVLENECEK VE PROJEYE ILGISI OLAN HERKES YARARLANABILIR )
Bedava DÜGÜN
Türkçe anlamı:

bedava; karşılıksız, parasız, emeksiz, beleş   :)

Kac ay ödenecek bu para ?

Bu proje'nin ilgi görmesi icin öncelikle güvenilirligini saglam bir 'kaynak' ile ispatlamak
gerekir kanimca.
Mesela bu parayi (580 Euro-) kac ay/yil ödenecek ?
Ne gibi 'garantilerim ' var ?

Bu Konu altinda bu sorulara cevap verirseniz ,projeniz daha 'cekici'olabilir .

Hayirlisi bakalim.

Sonsuzluk Yolcusu

Selam arkadaslar.
Böyle seylere cok dikkat etmelisiniz. Benim basima böyle bir olay geldi iki sene Finanzamt a havadan para ödemek zorunda kaldim. Esmanin dedigi gibi Saglam kaynaklardan Bilgi alin. Özellikle  bu konuda iliskisi olan alman kurumlarindan Bilgi alin. Basiniz agirmasin.

Mutim

Mail adresinizi gönderirseniz size bir prospekt göndereyim. Inceleyin kafaniza takilan herhangi bir konuda numaranizi birakin  sizi bilgilendirelim..

Mutim

Arkadaslar kafaniza herhangi birsey takildiginda www.bedavadügün.de adresinden telefon numaralarimizla bizlere ulasabilirsiniz.. Telefona cikan kisiyede hangi adresden aldiginizi bilgileride belirtmeniz rica olunur.

www.facebook.com/BedavaDugun

EL-TURCO

valla babanin ogluna bile vermedigi bu devirde siz 15000 euro,araba,tatil ooo daha nolsun yeniden evlenesim geldi be mutim.

---ama nedense icimdeki ses hep diyorki otur oturudgun yerde bunlarin altindan hep bir capanoglu cikar diye.niye icimdeki süpheleri öldüremedim ama.madem almanyada yasiyoruz almanlar kostenlos birsey oldugunda wo ist der haken? derler.su kücük yazilarla sinegin bile okuyamadigi su yazilari hani imza atilirken okunulmadigi yerleride aciklasanda millet rahatlasa yada biz en iyisi site yönetimine söylesekte su konuyu silse nasil olur(bunu sen istersen daha iyi olur-kendini baska isimlere sokmamis olursun.)

ee tabii nacizane bu kendi fikirlerim.isteyen istedigi yapar demokratik ülke oda ayri konu iste..........

Mutim

Alıntı yapılan: EL-TURCO - Mart 27, 2012, 06:48:38 ÖS
valla babanin ogluna bile vermedigi bu devirde siz 15000 euro,araba,tatil ooo daha nolsun yeniden evlenesim geldi be mutim.

---ama nedense icimdeki ses hep diyorki otur oturudgun yerde bunlarin altindan hep bir capanoglu cikar diye.niye icimdeki süpheleri öldüremedim ama.madem Almanya'da yasiyoruz almanlar kostenlos birsey oldugunda wo ist der haken? derler.su kücük yazilarla sinegin bile okuyamadigi su yazilari hani imza atilirken okunulmadigi yerleride aciklasanda millet rahatlasa yada biz en iyisi site yönetimine söylesekte su konuyu silse nasil olur(bunu sen istersen daha iyi olur-kendini baska isimlere sokmamis olursun.)

ee tabii nacizane bu kendi fikirlerim.isteyen istedigi yapar demokratik ülke oda ayri konu iste..........

Sevgili ElTurco, görende sizi masaya oturttup kafanizda silah . elinizde kalem imzalayin diye diretiliyormus gibi konusuyorsunuz.. Kafana ne takilan varsa arayip sorabilir. Avukatin varsa dosyalari evraklarini avukatina gösterebilir.. Icindeki en kücük süpheyi danisabilirsin.. Mecburiyetin olmadigi bir durumun oldugunu biliyorsun.. Projenin en ilgi duyan yanida bu neden bu kadar cazip.. Bu sadece tanitim amacli. Amacim projeyi bilgilendirmek.

Rodolfo

Dortmund civarinda varsa yetkili subesi falan bilgileri verirsen bi arastiralim :)

EL-TURCO

Alıntı yapılan: Mutim - Mart 28, 2012, 04:41:34 ÖS

Sevgili ElTurco, görende sizi masaya oturttup kafanizda silah . elinizde kalem imzalayin diye diretiliyormus gibi konusuyorsunuz.. Kafana ne takilan varsa arayip sorabilir. Avukatin varsa dosyalari evraklarini avukatina gösterebilir.. Icindeki en kücük süpheyi danisabilirsin.. Mecburiyetin olmadigi bir durumun oldugunu biliyorsun.. Projenin en ilgi duyan yanida bu neden bu kadar cazip.. Bu sadece tanitim amacli. Amacim projeyi bilgilendirmek.

Mutim
Mutlu
Geschäftsführendes Mitglied
Bu Üyeye Teşekkür Et Cinsiyet:
(Konu Yok)
« Alıcı: EL-TURCO : Dün, 03:50:43 ÖS » Yanıtla Alıntı Sil Merhaba dostum, emailini ver istersen saan bir prospekt göndereyim.. Incelersin.

simdi bana atmis oldugun maildeki gibi prospekte veya baska birseye ihtiyacim yok.o prospekti buraya upload et herkes gerekli sartlari bilsin görsün okusun bilgi sahibi olsun.gercekten altinda zaten bir capanoglu yoksa herkes kosa kosa bu ise gelir ve ----hatta benim gibi saman altinda buzagi arayanlarada cevabini vermis olursun!---aklimizdaki soru isaretlerini silmis olursun.yanlis anlama bu devir adamin anasini boyayip babasina yeniden sattigi devir!!!bana bu kadar para-tatil-araba-kredi veren adama tabii süphe ile bakacagim.
dedigim gibi prospekti siteye upload et herkes görsün bilsin...Buyur!!!

Mutim

Alıntı yapılan: EL-TURCO - Mart 29, 2012, 03:26:22 ÖS

simdi bana atmis oldugun maildeki gibi prospekte veya baska birseye ihtiyacim yok.o prospekti buraya upload et herkes gerekli sartlari bilsin görsün okusun bilgi sahibi olsun.gercekten altinda zaten bir capanoglu yoksa herkes kosa kosa bu ise gelir ve ----hatta benim gibi saman altinda buzagi arayanlarada cevabini vermis olursun!---aklimizdaki soru isaretlerini silmis olursun.yanlis anlama bu devir adamin anasini boyayip babasina yeniden sattigi devir!!!bana bu kadar para-tatil-araba-kredi veren adama tabii süphe ile bakacagim.
dedigim gibi prospekti siteye upload et herkes görsün bilsin...Buyur!!!

El-Turco bu isi yapmak isteyen adam seninde belirtmek istedigin gibi pazardan domates almiyor. Bu sekilde düsünmen oldukca dogal ve normal.. Call Centerimizi sende arayip bilgi edinebilir. Evraklar isteyebilir. Avukatlarina sorabilir. Yapmak ve yapmak isteyenleri bilgilendirebilirsin tabii ki.. Projeyi cezbedende bu imkankari paket halinde sunmasidir.. Her sirketin mutlaka kendi kar amaci her iste var.. Istersen prospekti göndereyim, yüklemesini sen yaparsan sevinirim. Foruma upload yapmasini bilmiyorum.. Prospekt detayli bir sekilde projeyi anlatiyor.. Kafaniza takilan her konuyu cözüme getirmek isterim. Ister no birak, ister mail ister adres.

Mutim

Alıntı yapılan: Rodolfo - Mart 29, 2012, 01:57:23 ÖÖ
Dortmund civarinda varsa yetkili subesi falan bilgileri verirsen bi arastiralim :)

Sirkett Düsseldorf"da.. bilgi acisindan www.bedavadügün.de sitesine girebilir. sabit telefondan ulasabilirsin kardesim.. en azindan bilgi edinmis olursun.

3,14

--> Bu işte faiz var mıydı kardeşim? Sordum mu hatırlayamadım da. ;D