Almanyada bankalardan nasıl kredi çekilir

Başlatan cetince, Nisan 27, 2012, 12:36:10 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cetince

slm arkadaslar belki konu biraz sacma olabiir ama belki bilgisi olan arkadaslar vardir.ben bi iste calisiyorum ancak maasim dusuk brutto 1000 euro.esimde 400 euroluk aushilfe olarak calisiyo.bu sartlar altinta kredi cekmek istesem nasil cekebilirim cunku maas dusuk oldugundan almam biraz imkansiz bilgisi olan varmi acaba yardimci olursaniz sevinirim...

Bis Zum Ende

Alıntı yapılan: cetince - Nisan 27, 2012, 12:36:10 ÖÖ
slm arkadaslar belki konu biraz sacma olabiir ama belki bilgisi olan arkadaslar vardir.ben bi iste calisiyorum ancak maasim dusuk brutto 1000 euro.esimde 400 euroluk aushilfe olarak calisiyo.bu sartlar altinta kredi cekmek istesem nasil cekebilirim cunku maas dusuk oldugundan almam biraz imkansiz bilgisi olan varmi acaba yardimci olursaniz sevinirim...
Bence sen bi bankaya git ordaki memura danış. tickoff:) çünkü kredi çekeceğin miktara göre faiz uygulanıyor ayrıca maaşına göre kredi çekebilirsin. diyelim maasın 1400 € ve sen 100 bin € çekmek istedin tabiki vermezler :zopa: ama senin maaşına göre bi miktar söyleyebilirler. forumdan cvp bulman biraz zor gibi okey:)