Almanca Rap Müzik Söz Çıkartılacak [Yıllık Ödevim Lütfen Yardım Edin]

Başlatan asbaka01, Mayıs 12, 2012, 03:01:39 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

asbaka01

arkadaşlar henüz forumunuza üye oldum, 11. sınıf öğrencisiyim ve almanca dersinden önemli bir ödev aldım sınıfta profesyonel bir şekilde müzik sunacağım.  dance:)  2 tanesi ezberimde hazır ve son olarak bu parçanın almanca sözleri lazım. çevirisini kendim halledebilirim ama asıl gereken şarkının orjinal almanca sözleri ve benim kulağım o kadar iyi değil  offoff:)

https://www.youtube.com/watch?v=wNKAGFEHlgg#ws

müzik hakkında yorumlarınıza saygı duyarım ama gerçekten bu bana lazım 1. adamın [Eko Fresh] verse'ü çok önemli bana lazım olan. ama 3. adamın [Summer Cem] verse'ü de olursa parça bütünlüğü açısından iyi olur.  ya:)

dediğim gibi çok aradım yabancı ve türk sitelerinde fakat bulamadım  offoff:)

asbaka01

yuh diyorum 50 gösterim ve 0 yanıt, yorum bile yok konumda. şunu görüyorum ki çok ruhsuz bir forumunuz var. bir şarkının sözü bu kadar zor olamazdı; eğer burda gerçekten almanca bilenler olsaydı. ne işe yarar bu forum bilmiyorum. ve şimdi bana bu forumu hanginiz savunacak merak ediyorum.

Bis Zum Ende

Eko Fresh - Ring Frei

das ist die erste Runde, und keine Märchenstunde,
Ersguterjunge GD Evangelium
du kannst nicht wiedersetzen, du kannst dich wieder setzen,
du kannst nicht hier rappen, Freezy macht die Knete Jungs
wo ist er jetzt gesignt, ich bin so extra tight
checkt das mic, ich mach Training mit dem Springseil
jetzt ist die scheiße amtlich, ich bin erst dreiundzwanzig,
komm doch vorbei du Punk ich, gebe jetzt den Ring frei
hüte dich vor den Iden des März, in mir ist ein riesiger Schmerz,
deshalb rappt dieser freezy pervers, und es gibt jetzt 1000 Mcs,
aber ich mach nur was auf Hip Hop taugliche Beats (hah)
früher ging es noch um den besten Rap gut,
es macht ratitat boom, um die Eko Fresh rult
ich sah, Rapper kommen, ich sah, Rapper gehn aber,
Ek der Don bleibt als, letzter stehn (Ring frei)

al bakalım birde azarlar gibi yazmasan iyi olur. burada olan kişiler her yazılana cvp verme mecburiyetinde değil.

esma 41

Alıntı yapılan: asbaka01 - Mayıs 18, 2012, 06:10:49 ÖS
yuh diyorum 50 gösterim ve 0 yanıt, yorum bile yok konumda. şunu görüyorum ki çok ruhsuz bir forumunuz var. bir şarkının sözü bu kadar zor olamazdı; eğer burda gerçekten almanca bilenler olsaydı. ne işe yarar bu forum bilmiyorum. ve şimdi bana bu forumu hanginiz savunacak merak ediyorum.

Savunmaya gerek yok.
Ne demiş atalarımız: görünen koy kılavuz
İstemez. Siz rahat olun ve şarkı söylemeyi
İhmal etmeyin lütfen.

asbaka01

mail hesabıma girince yanıt yazdığınızı farkettim şu an çok mahcup durumdayım mazur görün acelem vardı ve telaşlıydım. kusuruma bakmayın, bhsettiğim iki şarkıdan birini hoca cok beğendi ve almanca gününde konferans salonunda tüm okula söyledim çok beğendiler şimdi almanca rap gruplarını idnleyen arkadşalarım var bana almanca sesleniyorlar " jetzt kommt massaka, wir zind übermenschen!" :) yinede teşekkür ederim bana bir artısı olmasada bu şarkıyıda öğrenicem:) sağolun kolay gelsin.. saygılarr

asbaka01

@2 arkadaşım malmısın acaba?  offoff:) bende burda koca paragrafta özür diliyorum. bikere dinledinmi acaba linkteki parçayı gitmiş ring frei ın sözlerini copy psate yapmış! bide altına azarlar gibi yazma mecbur değiliz yazmış  offoff:) sen çok mu zeki sanıyosun kendini

Soziologe-D

genç arkadaşımızın kanı kaynıyor
normaldir forumlarda bu tarz hareketler

Bis Zum Ende

Alıntı yapılan: benusen - Haziran 03, 2012, 05:07:06 ÖS
genç arkadaşımızın kanı kaynıyor
normaldir forumlarda bu tarz hareketler
Aynen :)

Öğrenecek amcası öğrenecek:)