sertifika alanlar buraya

Başlatan seiblossstill, Aralık 02, 2007, 10:13:30 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yildirim20005

yildirim20005

Alıntı yapılan: sivasLim - Aralık 03, 2007, 04:51:13 ÖS
ben bisy soracam..sertifika icin noterden tasdik flan gerekiyormu faks yoluyla gönderirsen
haır gerekmiyor sadece o serfitikayı ankara buyukelçiliği için 03134679070 nolu faxa oylece gonder en geç 1 hafta içinde elinde vizen abi daha once vize muracatında bulunduysan...

seiblossstill

ben bisy soracam..sertifika icin noterden tasdik flan gerekiyormu faks yoluyla gönderirsen
ilk defa senden duyuyorum başına böyle bi olay gelen varmı yoksa öğrenmek için mi soruyosun burdaki arkadaşların hiçbiri noter tasdikinden bahsetmedi eğer olsaydı eminim şimdiye kadar yazılırdı forumda yinede varsa böyle bi durum arkadaşlar yazacaktır

seiblossstill

Alıntı yapılan: yildirim20005 - Aralık 03, 2007, 04:54:32 ÖS
haır gerekmiyor sadece o serfitikayı ankara buyukelçiliği için 03134679070 nolu faxa oylece gonder en geç 1 hafta içinde elinde vizen abi daha once vize muracatında bulunduysan...
03134679070 numarada hata yok mu arkadaşım 313 değil de 312 olması gerekmiyor mu

sivasLim

ne bilim ben o tasdik meselesini öyle bi duymustum..ama sanirim dogru degil.. neyse tesekkürler bilgileriniz icin

yildirim20005

evet arkadasım 03124679070 olacak ben yanlış yazmısım

berkantt35

SELAM ARKADASLAR BENDE BU SITEDEN YARARLANARAK ALMANYAYA GELENLERDENIM BU SITEDEN HARIC HIC BIR YERDEN YARARLANMADIM ......... bu siteyi KURAN VE YASATAN HERKESE OZELLIKLE MIKAIL BEYE COK COK COOOOOOOOOK TESEKKURLER :::SEHR DANKE ....
EKIM 15 te GELDIM DEUTSCHLAND A  GORUSMEK UZERE BU SITENIN YIKILMAZ TAKIPCISIYIM::::::::.......ok______BIS DANN TCSHUSS....

mikail

;D Bu güzel sözlerin beni çok mutlu etti, binlerce teşekkürler, sağ ol.
Bundan sonraki yaşamında başarılar ve mutluluklar diliyorum. Herşey gönlünce olsun. Sevgiler.  :laugh:

eebru

slm..ben sertifikayı almadan vize başvurusu yapmayı düşünmüyorum..sizce doğrumu yapıyorum yoksa bu bir zaman kaybı yaratırmı?

specific

Alıntı yapılan: eebru - Aralık 03, 2007, 07:41:37 ÖS
slm..ben sertifikayı almadan vize başvurusu yapmayı düşünmüyorum..sizce doğrumu yapıyorum yoksa bu bir zaman kaybı yaratırmı?
arkadaşım zaten vizeye sertifikan olmadan başvuramıyosun ha eğer yasadan önce başvurdun da sertifika istedilerse o ayrı
ama 28.08.2007'den bu yana sertifikası olmayanlar vizeye başvuramıyor

seiblossstill

Alıntı yapılan: eebru - Aralık 03, 2007, 07:41:37 ÖS
arkadaşım farkında olmadan doğru yapıyosun çünkü specific in dediği gibi sertifikasız vize başvurusu kabul edilmiyor artık

eebru

teşekkürler verdiğiniz bilgi için..bu arada arbeitslos güzel fikir

seiblossstill

Alıntı yapılan: eebru - Aralık 03, 2007, 09:28:03 ÖS
teşekkürler verdiğiniz bilgi için..bu arada arbeitslos güzel fikir
bence de güzel fikir :)

reyhangul

merhaba bende ekım ayında aldım sertıfkamı ama hala vızeye basvurmadım

seiblossstill

Alıntı yapılan: reyhangul - Aralık 03, 2007, 10:48:07 ÖS
merhaba bende ekım ayında aldım sertıfkamı ama hala vızeye basvurmadım
tebrikler arkadaşım umarım vizen de problem olmadan çıkar en zorunu başarmışsın zaten  ;D

blue_eye06

seiblossstill

dün sınava giren arkadaşlar hiç sesiniz çıkmadı ???
nasıldı sınav? umarım herkes için iyi geçmiştir