Almanca hakkında yardım

Başlatan Dmr, Haziran 29, 2012, 05:38:43 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dmr

Merhabalar değerleri almancax üyeleri :)Konuyu yanlış yere açmışda olabilirim kusura bakmayın..Ben 15 yaşındayım otomobile aşırı ilgim var ve bilgiliyimdir otomobil konusunda..Hedefimde otomotiv mühendisi yada otomobil ile ilgili başka bir şey okuyup Almanyada alman otomobil markalarında çalışmak ve almanya da yaşamak..Ve sorunda burada başlıyor zaten hiç almanca bilmiyorum ve şimdi almanca öğrenmeye karar verdim..Hiç bir bilgim yok nasıl ne şekilde öğreneceğim konusunda zaten bu sorunlar için buradayım :)..Bana ne önerirsiniz şöyle veya böyle başla,şu siteye bak gibi vs..Teşekkürler iyi forumlar

Dmr

Abiler ablalar fikirleriniz benim için çok önemli :)

Rodolfo

Almanya makina sanayi üzerine kuruldugu icin, makina , otomotiv, metal bu sektörlere ait meslek grubundaki kisiler genelde issiz kalmiyorlar. Benim tavsiyem, Eger kendini Almanca olarak ve yapmak istedigin meslegi en güzel sekilde ögrenebilmendir.Egitimini güzel bir sekilde tamamladiktan sonra ister Almanya olsun ister Türkiye olsun is kapilarini kendin zorlayabilirsin. Ama sunu unutma özel sektör her zaman baskasindan daha iyi projeler sunan, daha iyi isler yapan kisilere öncelik verir. Illa Almanya ileride olsun diyorsan sunu unutma, Almancanin cok iyi olmasi gerekir. Bu da tamamen senin kendini gelistirmenle alakali bi durum. Baslangic olarak Almancax forum senin icin iyi bir platform :) Hayatinda basarilar dilerim.