02.07.2012 Ankara aile birleşimi vize gorusmem.

Başlatan Okn, Temmuz 03, 2012, 04:26:25 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

turrezz

Bende 20 gün oldu ne arayan ne soran nede kağıt var sakin ol daha çok beklicez gibi..

roye

arkadaslar stress yapmayin daha 2 hafta olmus...bence türkiyedeki son rahat ve güzel günlerinizin keyfini cikarin...illaki geleceksiniz buraya...bakin türkiye yaniyormus biz dahagünes yüzü göremedik burada saka gibi...hergün yagarmi arkadas...dedim ya keyfini cikarin :)))

Okn

birbirimizden haberder olalım arkadaslar gelişmeleri hayırlısı bekliyoruz bakalım Rabbim kimseyi sevenlerinden ayırmasın yoksa almanya merakı değil .....

ask kızı:)

Alıntı yapılan: roye - Temmuz 16, 2012, 11:35:46 ÖS
arkadaslar stress yapmayin daha 2 hafta olmus...bence Türkiyedeki son rahat ve güzel günlerinizin keyfini cikarin...illaki geleceksiniz buraya...bakin Türkiye yaniyormus biz dahagünes yüzü göremedik burada saka gibi...hergün yagarmi arkadas...dedim ya keyfini cikarin :)))

Roye cok hakli oranin keyfinin cikarin acayip bi soguk yaa temmuzun ortasinda üsünürmü???? bence üsünmez ama burda üsünüyo daha yeni olmus kagitlar gideli  3 4 ay bekleyenlerimiz oldu ama ne oldu sonunda onlarinkide cikti muratlarina erdi herkes :) o yuzden Sabir Arkadaslar!!!

Reyya

aynen öyle aşkkızı. inanırmısınız ben kalorifer yakıyorum  >:(  . bana deselerdiki, ben temmuzun ortasında kalorifer yaktım diye hayatta inanmazdım. gerçekten şu an türkiyenin keyfini çıkarmayı çokkkk isterdimmmmm

roye

sevgili okn38 ben almanyaya evlendikten 2,5 yil sonra gelebildim ancak anliyoruz sizi tabiki...ama kendinize problem ederek bir yere varamazsiniz demek istiyorum sadece...illaki olumlu yada olumsuz size 3 ay icinde bir cevap gelmek zorunda...eger 3 ay icinde birsey olmazsa ozaman stress yapabilirsiniz...birde su durum var izin sezonunda memurlar filan calisan sayisi azalinca yavaslama olabilir islemler sirasinda...lütfen sakin olun :))

Okn

:( hayırlısı inş bu hafta gelir bekleyen arkadasların....
Hepiniz haklısınız ama ne yapalım kardeslerim ??