aile birleşimi KYK öğrenci kredisi

Başlatan Pegasuss, Temmuz 24, 2012, 10:21:12 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Pegasuss

slm arkadaslar benim bir sorum var aslında bir kaç sorum var bu aralar işlemler yaklastıkça bi sürü soru geliyo insanın aklına. şimdi ben 2008 de öğrenci kredisi aldım 2 yıl boyunca ve 2010 un eylül ayında sonlandı kredim ve bana bi kağıt gönderdi kyk işte 01.10.2012 de taksitleri ödemeye başlayacaksınız diye yani ödemeye daha baslamama 2 ay var şimdi benim bir arkadasım bana söylemişti kredi alanlara yurtdısına çıkıs yasağı varmıs gibi bişiler söylemisti açıkçası arastırmadım şimdi ödeme tarihim de daha gelmediğine göre sizce böyle bişi olabilirmi yurtdısına çıkma yasağı falan bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen cevaplandırabilirmisiniz ??

fuk_18

seninde amma sorunun varmis ya :D simdi arkadasim onu söyleyen arkadasin yanlis söylüyor kredi odemeyene idam var :D ya olurmu hic yurt disi yasagi ne sartlarda getiriliyor hepsi kanunda bellidir kimse kismeye sucsuz yere yurt disi yasagi koymaz o zaman icralik olan herkese yurt disi yasagi konsun.

Konuya gelince onu mecbur oduceksin cunku odemegin taktirde icralik olursun sen yoksan ailenden tahsil ederler parayi ailenin ustune gorunursen hala yani onu illa oduceksin biliyorsun devlet kimsede parasini birakmaz artik onu gidince calisarak yada ailen senin yerine oducek kacicisi yok 

Alıntı yapılan: Quarhan - Temmuz 24, 2012, 10:21:12 ÖS
slm arkadaslar benim bir sorum var aslında bir kaç sorum var bu aralar işlemler yaklastıkça bi sürü soru geliyo insanın aklına. şimdi ben 2008 de öğrenci kredisi aldım 2 yıl boyunca ve 2010 un eylül ayında sonlandı kredim ve bana bi kağıt gönderdi kyk işte 01.10.2012 de taksitleri ödemeye başlayacaksınız diye yani ödemeye daha baslamama 2 ay var şimdi benim bir arkadasım bana söylemişti kredi alanlara yurtdısına çıkıs yasağı varmıs gibi bişiler söylemisti açıkçası arastırmadım şimdi ödeme tarihim de daha gelmediğine göre sizce böyle bişi olabilirmi yurtdısına çıkma yasağı falan bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen cevaplandırabilirmisiniz ??

Pegasuss

hahahhaha idam varmış :D :D yok ödemicem diye bişi yokta sadece su an sıkısık bi haldeyim ödicem elbette ama şimdi değil giderken bi sıkıntı yaratırmı diye merak ettim evet benim sorunum çok o kadar çokki dayanıyorum bakalım nereye kadar . gülmekten yarıldımmm bu arada çok teşekkürler  ::D :D :D :D

fuk_18

rica ederim nedemek ama aklina takilan herseyi burdan yada ozelden yazabilirsin.kredi elbet oducen ama sorun olmaz yurt disina cikislarda o konuda sikintin olmasin

Alıntı yapılan: Quarhan - Temmuz 25, 2012, 12:20:03 ÖÖ
hahahhaha idam varmış :D :D yok ödemicem diye bişi yokta sadece su an sıkısık bi haldeyim ödicem elbette ama şimdi değil giderken bi sıkıntı yaratırmı diye merak ettim evet benim sorunum çok o kadar çokki dayanıyorum bakalım nereye kadar . gülmekten yarıldımmm bu arada çok teşekkürler  ::D :D :D :D

enigman

yurtdisina cikis sadece mahkeme karariyla engelleniyor. yani senin bir suca karisman filan gerekir. yada cok agir borcun olacak filan. böylece yurt disina cikamicaksin. hatta gecen aylarda haberlerde duydum, isadamlarina kolaylik saglamak icin, devlete yada bankalara borcu olan isadamlarinin yurtdisina cikis yasagini kaldircaklardi.
ama kyk borcu sorun yapmaz. benim de vardi bir ara :D  bi zahmet ödersin artik

Ich habe

istersen borcunu erteletebilirsin kyk nın sitesin de var bu zamanında benimde basıma geldiği için biliyorum. bende ertelettim erteletme sartlarını yerine getirmen kafi  kredi borcundan 1 ay once 1 dilekceyle basvuruyorsun 1 sene erteliyorlar.

Pegasuss

tesekkürler arkadaslar verdiğiniz bilgiler için. fazla büyütüyorum galiba :D