ALMANCAX a hangi ülkeden katiliyorsunuz ?

Başlatan esma 41, Eylül 23, 2008, 11:00:45 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ALMANCAX a hangi

T
57 (33.9%)
Almanya
69 (41.1%)
T
22 (13.1%)
T
0 (0%)
Belcika
0 (0%)
Hollanda
0 (0%)
Avusturya
13 (7.7%)
Ingiltere
0 (0%)
Fransa
1 (0.6%)
Diger ... (belirtiniz )
6 (3.6%)

Toplam Oy Verenler: 161

shamata

Alıntı yapılan: esma 41 - Temmuz 06, 2012, 05:32:33 ÖS
Hoş geldiniz.
Almanca mı öğreniyorsunuz ?

Hoş ... byby:)

Evet, almanca öğreniyorum ve bu siteden faydalanma amaçlı üye olmuştum ...

ozan

alkis:) merhaba arkadaslar. alkis:)
ben ozan.kirsehirde dogdum ve büyüdüm.simdi 10 yildir berlinde yasiyorum.Allah'a sükür yasiyoruz.berlin cok güzel.  okey:) okey:)

esma 41

Alıntı yapılan: ozan - Ağustos 03, 2012, 03:27:39 ÖÖ
alkis:) merhaba arkadaslar. alkis:)
ben ozan.kirsehirde dogdum ve büyüdüm.simdi 10 yildir berlinde yasiyorum.Allah'a sükür yasiyoruz.berlin cok güzel.  okey:) okey:)

Hosgeldiniz

ozan

Tesekkürlerr.Hos bulduk. ya:)
Ev sahibi gibi konustunuz.Almanya da mi dogdunuz?Siz nerden ? :zopa:

Halukibrahim

Hallo , ich komme aus , Adana / Turkei   ;D Selamlar herkese bende aranıza Adana'dan katılıyorum , katılma nedenim , Allah kısmet ederse eğer kuzen imin düğünü için ,  Eylül sonu  eppingen de olmayı düşünüyorum   davetiye bekliyorum , maaş , ev durumuna göre şartlar istiyorlarmış davetiye yollayan kişiden , ilk defa yurt dışına çıkacağım için  doldurulmuş vize  örneği arıyordum , ALMANCA X sitesinde buldum tek , ama eklenen resimler açılmıyordu , Baybars  arkadaş sağolsun yenilerini ekledi aklıma takılan sorularda bilgilendirdi sağolsun , bu sayede siteniz ile tanışmış oldum  1 ay kadar kalmayı düşünüyorum Evlilik vs durumları yok işin içinde ama belli olmaz :-) olursa epey bir uğraş bizi bekliyor demektir. turistik vize konusunda önerileri olan varsa eğer paylaşımlarınızı bekliyorum , herkese iyi günler  K.i.b - A.e.o    byby:)

esma 41

Alıntı yapılan: Halukibrahim - Ağustos 28, 2012, 11:58:18 ÖS
Hallo , ich komme aus , Adana / Turkei   ;D Selamlar herkese bende aranıza Adana'dan katılıyorum , katılma nedenim , Allah kısmet ederse eğer kuzen imin düğünü için ,  Eylül sonu  eppingen de olmayı düşünüyorum   davetiye bekliyorum , maaş , ev durumuna göre şartlar istiyorlarmış davetiye yollayan kişiden , ilk defa yurt dışına çıkacağım için  doldurulmuş vize  örneği arıyordum , ALMANCA X sitesinde buldum tek , ama eklenen resimler açılmıyordu , Baybars  arkadaş sağolsun yenilerini ekledi aklıma takılan sorularda bilgilendirdi sağolsun , bu sayede siteniz ile tanışmış oldum  1 ay kadar kalmayı düşünüyorum Evlilik vs durumları yok işin içinde ama belli olmaz :-) olursa epey bir uğraş bizi bekliyor demektir. turistik vize konusunda önerileri olan varsa eğer paylaşımlarınızı bekliyorum , herkese iyi günler  K.i.b - A.e.o    byby:)

O halde hosgeldiniz.
Güzel paylaşımlar dilerim.

Halukibrahim

Esma teşekkür ederim hoşbulduk , Turistik  Davetiyem yollanmış , bakalım haftaya gelir inşAllah , Almanya Vize Randevusu için iks Firması ile ayrılmış bilgilerinize...  Telefon ile  randevu almadan direk bu firmaya gidebiliyorsunuz  www.idata.com.tr  Ankara , İstanbul , İzmir  illerine ilave Antalya ve  Gaziantep'te büroları  var
gaziantep  sadece kendi şehrine hizmet veriyor ne yazık ki :-(  başka bir ilden gidemiyorsunuz

tekrar sorma gereği duydum ,turistlik  vize ile fikirleri olan arkadaşlar varsa önerilerini bekliyorum  tekrar teşekkürler

3,14