Aile Birleşimi vize başvurusu için bekleme süresi şu anda yaklaşık 3 ay

Başlatan unicat, Eylül 02, 2012, 01:59:07 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fatima

p.tesi den cumaya saat 08 ile 17 arasi randevu veriyorlar sanirim.bu saate kapalidir

unicat

yarin ankarayi aryayim birde eger erken verirlerse ikameti tekrar aldiririm yoksa burda kalir ikamet....

fuk_18

https://www.istanbul.diplo.de/contentblob/3628876/Daten/2595951/Antragsverfahren_allgemeinehinweise.pdf   bu linkden gerekli hersey mevcut izmire hala iks bakiyor 1 kasima kadar

fuk_18

yukarda yazdigini düzenle deyip silermisin lutfen cok goruntu bozuklugu yaratiyor

Alıntı yapılan: fatima - Eylül 03, 2012, 05:54:54 ÖS
iletim cok uzun olmus kopya yapistirdan dolayi

naturstein

peki yakın zamanda istanbul için randevu alan var mı acaba arkadaşlar,tarih aralığı orda da bu kadar uzun mu?

unicat

olaya bakin rendevu icin ankarayi aradim bu ayin  27 sine verebiliyorlarmis cok sacma izmir  3 ay sonraya veriyor ankara bir ay sonraya neyse ikameti tekrar memlete aldirip ankaradan almayi denicem ins bir sikinti cikmaz.

largarse

ben aidata firmasını aradım bugün itibariyle 15.10.2012 tam 55 gün sonraya verdiler tickoff:)
arkadaşlar mersinde ikamet ediyorum başka bi alternatif varmı yardımcı olursanız cok sevinirim.

unicat

Alıntı yapılan: largarse - Ekim 15, 2012, 12:23:13 ÖS
ben aidata firmasını aradım bugün itibariyle 15.10.2012 tam 55 gün sonraya verdiler tickoff:)
arkadaşlar mersinde ikamet ediyorum başka bi alternatif varmı yardımcı olursanız cok sevinirim.

baska bi alternetifin yok mecbur bekliyeceksin duva et izmir konsoloslugunu aramadin 3 ay soraya veriyorlar ben ikisinide aradim en erken ankara veriyor ama yogunluk fazla oldugu icin gec atmis seni yapabilicegin baska birsey yok bekliceksin herkez gibi...

fire_34

arkadaşlar ikametgahını başka bir ilden taşıyan ve randevu alan varmı aranızda.az önce görevli ikameti taşıdığınız yerde 6aydır oturuyo olmanız lazım dedi.yani ben ikametimi istanbula taşısam hemen randevu alamaz mıyım?izmir mart ayına randevu veriyo  yardım lütfen

3,14

fuk_18

öyle bir sacma mantik olacagini sanmiyorum cunku cok mantiksiz konsoloslgu araip direk sorabilirsin istanbulu yada diger konsolosluklari

Alıntı yapılan: fire_34 - Ekim 30, 2012, 11:10:07 ÖÖ
arkadaşlar ikametgahını başka bir ilden taşıyan ve randevu alan varmı aranızda.az önce görevli ikameti taşıdığınız yerde 6aydır oturuyo olmanız lazım dedi.yani ben ikametimi istanbula taşısam hemen randevu alamaz mıyım?izmir mart ayına randevu veriyo  yardım lütfen

unicat

Alıntı yapılan: fire_34 - Ekim 30, 2012, 11:10:07 ÖÖ

aynen sacma birsey ben randevuyu aldim sonra randevuden 2 gün önce ikamettmi aldirdim bir sikinti yasamadim o olaydan dolayi....

fire_34

cevaplarınız için tşk ederim arkadaşlar.bende randevumu aldım bugün,görevli önce sorun yaşarsınız dedi,vermek istemez gibi oldu ama şansımı denerim dedim,aldm randevumu.perşembe de kısmetse istabula gidip ikametimi aldırıcam.umarım görüşmede sorun olmaz bu durum.tekrar tşkler

3,14

zonka

herkez 2 -3 aydan şikayetçi bana 3 gün önce firma 5 ay 11 gün sonrasına randevu verildi .. ben böyle saçma bir düzen görmedim.
11.03.2013 e aile birleşimi randevusu verildi .. böyle birşey mantıklı mı ? saçmalığın daniskası .. ne yapmam gerekiyor arkadaşlar bu tamamen işkence

roye

bu nasil bir sacmalik ya...nasil olurda okadar ileri zaman gün verirler...ben 2011 mayis ayinin sonunda aradim  inanin 6 hazirana gün verdiler kendi istegimde 20 hazirana ertelettim...yani resmen 2 hafta sonraya gün vermislerdi bana ankara tarafindan...simdi ne olduda insanlara iskence ediyorlar böyle...Allah yardimciniz olsun hepinizin...

zonka

Alıntı yapılan: roye - Kasım 01, 2012, 01:25:25 ÖS
bu nasil bir sacmalik ya...nasil olurda okadar ileri zaman gün verirler...ben 2011 mayis ayinin sonunda aradim  inanin 6 hazirana gün verdiler kendi istegimde 20 hazirana ertelettim...yani resmen 2 hafta sonraya gün vermislerdi bana ankara tarafindan...simdi ne olduda insanlara iskence ediyorlar böyle...Allah yardimciniz olsun hepinizin...

>:( >:( >:( >:( gerçekten böyle bir sistem olamaz ! şimdi çözüm arıyorum ve bunu kabul etmicem .. insanlık suçu bu...