14 eylül bu günkü istanbuldaki a1sınavım süperdi

Başlatan cemcakar, Eylül 14, 2012, 05:59:57 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cemcakar

bu gün istanbulda sınava girdim arkadaşalr calışcıktan sonra herşey oluyo 2 defa girişimde bu sefer kazandım inş

cemcakar

sınava gircek olanlara sınavda cıkacak kesin soruları vede mektup örneklerini verebilirim ben bu gün sadece calıştıgım yerlerden cıktı çünkü

cemcakar

bu günkü sınavda bana cıkan mektupta yemek kursu ile ilgilidi neden yazdıgınızı sordu  kursun ne zamn oldugu vede fiyatını sorun vardı   kartlarte tema arbeiten und beruf bana cıkan beruftu 2 temada spcrachkurs cıkan kart sprechen di ricalı kartlarda kalem resmi vede küçük ekmek cıktı bunların hesinni sorusunu sordum bana sorulan soruların 2 sine cevap verdim 2 sine veremedim sizce konuşmadan kaç puan alırım arkadaşalr mektubuda hepsini yaptım ufak tefek hatalarım vardı mektupta ama sadece artikel hataları vardı

jolyjokerz

bu mektuba nasıl bir cevap yazdın. bizimle paylaşırmısın...

cemcakar

tabiki mektup sorusunda ilk sie möchten kuschkurs besuchen de bieşyler yazıyodu onu ich  möchteye cevirerek aynısını yazdım sonra kurs:wann sorusunada wann beginnt der kurs yazdım preis 3 soruyada ich möchte kochkurs preis wissen yazdım sonrada ich warte auf ıhre antwort bu şekil bütün soruları cevapladım ama verdigim cevaplar dogrumu bilmiyorum ama ben sorulara bu şekil cevap verdim bu mektubu daha önce hiç biyerde denk gelmedi görmedim eger bakarım mektubun aynısı varsa biyerde paylaşırım