VİZE KONUSUNDA ÇOK ACELE YARDIM..

Başlatan rcanlar, Eylül 25, 2012, 05:21:44 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rcanlar

Merhaba Değerli Arkadaşlar. Eşim akademisyen ve 1 yıllığına Berlin Üniversitesine görevlendirildi. 2 çocuğumuz var ve biz beraber gitmek istiyoruz. Hepimizde gri pasaport var. Fakat vizeye başvurma aşamasında takıldık kaldık. Eşim öğrenim için başvuracak vizeye peki ya biz??? Aile birleşimi için mi başvuracağız?? Eğer öyleyse eşimle aynı anda vizeye başvurabilr miyiz yoksa o gittikten sonra mı başvurabiliriz. Sadece 1 yıl kalacağız. Aile birleşiminde Almanca A1 istiyor, ben yüksek mühendisim , İyi derece ingilizce biliyorum ve sadece 1 yıllığına yine de sertifika isterler mi? Birde eşim 3 kasımda gidecek. bizde çocuklarla 4 aralığa bilet almıştık.. Eşim gittikten sonra vizeye başvurursak biz vize nasıl yetişecek?? vize ne kadar sürede çıkar böyle bir durumda. Saygılar..

erdinc008

size vizede hic bir sorun cikarmiyacaklardir esiniz görevli oldugu icin tüm aile bireyleri görev süreci sonuna kadar kalabiliyorlar aile birlesimi yapmaniza gerek yok konsolosluga müracaat edin onlar size yardimci olacaklardir aile birlesimi vizesi 1 ayla 3 ay arasi sürüyor ama sizin durum farkli esiniz devletten tarafindanmi görevlendirildi eger öyle ise siz ve cocuklariniza hic bir sorun cikarmadan vizenizi verirler...

rcanlar

Cevabınız için teşekkür ederim. Eşim üniversite tarafından görevlendirildi. Fakat şöyle bir durum var. Vize başvurularını idata kurumuna yapacağız. Oraya giderken başvuru türünden birini seçiyoruz ama hiç biri uymuyor. Aile birleşimini seçersek acaba sıkıntı olur mu?