A1 benim artık 66 puanla:)

Başlatan cemcakar, Eylül 27, 2012, 01:49:16 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cemcakar

sınav stresi sıkıntısı sonunda bitii 3 denemde ankaradan dün girdigim sınavı kazandım darısı diger arkadaşalrın başına

Reyya

tebrikler!! darısı almanyadaki sınavı başarmana.. :) yani B1 i

cemcakar

eyvAllah saoalsın aynen daha o var dimi:) olsun oda olcak elbet bi şekil ondan önce daha konsolozluk görüşmesi var inş orda bi terslik cıkmaz

Reyya

bilirim o aşamadan 3 yıl önce bende geçtim. :) işine yarar belki.  birkaç şey söylemek isterim.
benim ankara konsolosluğunda oldu görüşmem. biliyorsundur mutlaka sana sorular soruyorlar. eşinle vereceğiniz cevaplar aynı olması çok önemli.  birde diğer ufak bir ayrıntı inan bu önemli. bakımlı git yani kılık kıyafet de ordaki alman memurlar için önemli. bunu bizzat gözlemledim. bana sordukları soru şuydu: eşinle nerde ve nasıl tanıştın?...gibi. bana birtek bu soru soruldu. basit düzeyde almanca konuştuğun zaman ve eşinle senin cevapların aynı olduğunda, hiçbir terslik olmaz vizende. inşAllah bu aşamadanda geçersin. Allah yardımcın olsun arkadaşım.  byby:)

cemcakar

saol teşeküredrim kardeşim verdigin bilgiler için dikat edicem ben mecbur istanbuldan başvurcam inş terslik olmaz sınav stresi bitti şimdi artık burda terslik cıkmasın die ugraşcaz bidaha sınava felan gir demezler inş artık bakalım soru sormazlar inş öle fazla almanca zaten 3 denemede anca zor aldık::)
ü