Munihte (munchen) Kiralık Ev Arıyorum , Yardımcı Olabilecek Olan ?

Başlatan sibernetikeu, Eylül 22, 2012, 09:22:04 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sibernetikeu

Merhaba arkadaşlar ,

Eşim şu anda münihte aile birleşimi ile oraya gideceğim eşim şu anda arkadaşı ile kalıyor ve 06/11/12 de randevum var ankara almanya konsolusluğunda ekim sonuna kadar münihte kiralık bir ev bulmam gerekir .. yardımcı olabilirseniz minnettar olurum ..

fenerbahcheli

Aynı şekilde biz de ev arıyoruz kardeşim sana önerebileceğim immobilienscout.de adresinden bakmanız  okey:)

sibernetikeu

Alıntı yapılan: fenerbahcheli - Eylül 26, 2012, 02:30:25 ÖS
Aynı şekilde biz de ev arıyoruz kardeşim sana önerebileceğim immobilienscout.de adresinden bakmanız  okey:)

tşk ederim . bir çok siteye baktım .. bunada bakayım.. siz münihtemisin yani orda mı ev arıyorsunuz yoksa siz türkiyedemsiniz ?

fuk_18

bakin arkadasim bilgilendireyim sizi ev konusunda arkadasin verdigi sitede cogu ev emlakcidan burda emlakcilar dunyanin parasini aliyorlar en iyi ucuz evi gazetelerden bulabilirsiniz privat olarak provision odemezsiniz provision tutari genelde soguk kiranin 2.38 dir yani soguk kirayi 2.38 carpip cikan tutari aliyor emlakci ve mutfakli bulmak daha uygun oluyor mutfaksiz ev de yeni bir mutfak en az 1000 euro dan asagi bulamazsiniz sifir olarak ama munih merkezde kiralar belli eger durum kotuyse biraz disindan bakmanizi tavsiye ederim,

fenerbahcheli

Alıntı yapılan: sibernetikeu - Eylül 26, 2012, 11:24:39 ÖS
tşk ederim . bir çok siteye baktım .. bunada bakayım.. siz münihtemisin yani orda mı ev arıyorsunuz yoksa siz Türkiyedemsiniz ?

Yakında orda olacagım vizemiz gelirse inşAllah bizde orda ev arıyoruz sen başka hangi sitelerden baktın eve ?

3,14

Alıntı yapılan: fenerbahcheli - Eylül 26, 2012, 02:30:25 ÖS

--> Burada da birkaç adres var:

www.immonet.de/Muenchen
www.airbnb.de/Munchen
www.immobilienmarkt.sueddeutsche.de
www.immonet.de/bayern/muenchen-immobilien-mieten
www.wohnungsboerse.net
www.immobilo.de/mieten/muenchen
www.vermietspezialist.de