Almanya konsolosluktaki sınav (arkadaşlar lütfen yardım)

Başlatan erbek66, Aralık 05, 2007, 01:22:28 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erbek66

slm arkadaşlar ben randevu almak için konsoloslugu aradım benden A1belgesi istediler bende dedim bende o belge yok ama Almanca bildigimi size ispatlayabilirim dedim kabul ettiler 15 ocak tarihinine randevu verdiler benim merak ettigim konsoloslukta ne tür bir sınav yapıyolar bilgisi olan arkadaslar lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

gütig

Selam erbek. www.sprachtest.cornelsen.de bu sitede A1 dan B1 a kadar dil seviye tespit sinavlari var. Orda kendini bi dene ve sinav sonucunun ciktisini da al. Konsoloslukta isine yarayabilir. Yaramasa bile dil seviyen hakkinda bir fikir edinir, ona göre kendini hazirlarsin. Arkadaslardan duydugum kadariyla yazili ve sözlü sinav yaparlar. Sinavlar süreli olabilir. Buna göre kendini hazirla bence.

gütig

https://sprachtest.cornelsen.de/html/startseite   Üstte yazdigimin bi fonksiyonu olmadi. Umarim simdi olur.

ziya38

gütig

Rica ederim. Bu ufak yardimin ihtiyaci olan arkadaslara bir faydasi olursa, ne mutlu bana...

ltfyrtc09

selam arkadaşlar ben 25 yaşındayım almanyadan teyzem bana davet gönderdi durumları çok iyi hesabımda para olması gerekiyormuş almanyadan bi hesap açıp bi miktar para yatırmışlar benim işim yok öğrenci değilim askerliğimi bitirdim fakat lisanslı faal futbolcuyum bu durumda vize alabilirmiyim... yardım lütfen

tugce_doerjer

lisansli sporcular icin ayri bir vize turu yokmuydu?benmi yanlis hatirliyorum?