Türk Ögrencilerine Sesleniyorum.

Başlatan SERIF, Ocak 21, 2008, 05:55:05 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SERIF

Arkadaslar Merhaba, Ben kendim Almanyada Universitede okuyorum. Universitede ögrenmek icin grup olusturmak cok önemli, zaten universiteye basladiginizda Profesörler herzaman diyor, Grup olusturun ve calisin, tek basina calismaktan daha iyidir. Coklu grup olusturmak online olarak daha pratik ve kolaydir. ALmancax in yaptigi gibi. Forum kurulmus bizde burda Almanca alisverisi yapiyoruz.
Almanca konusunda Almancax in üstüne site tanimiyorum. Cünkü sitede ne varsa hepsi Almanca ile ilgili.
Alman Ögrencilerinde görüyorum, bir sürü Forum kurmuslar ve beraber calisiyorlar. Örnegin bir matematik sitesi  www.matheraum.de
yada matheplanet.de,  Bu forumlarda özel Formül editörü entegre edilmistir. Böyle bir editör ole Forum icerisine matematiksel simgeleri kolaycikla yaziyorsun. Resim cekip eklemeye gerek yok. Tabi bu sistemlerde pahali oldugu icin ve reklam geliri az oldugu icin, kimse yapmaya yanasmiyor. Bana bir tane  Formül Editörlü Forum bulun desem, bulamazsiniz.

Neyse konuya gecelim.  Ben bu matheplanet den rica ettim ve Formül editörünü aldim, kendimce türkceye cevirdim. ve bir tane matematik sitesi kurdum.  Benim bu konuyu buraya acmamin amaci reklam yapmak degildir, asil amacim ögrencilere ve ögretmenlerimize seslenmektir.
GELIN TÜRK MATEMATIGINI PAYLASALIM.
www.matematik24.com

bu siteye gelip girgir gececek üyeler aranmiyor ve üye sayisinin önemi yoktur, önemli olan sadece matematik ögrenmek ve ögretmek icin hazirlanmistir. Buda burada bulunan ögrenciler icin eminimki faydali olacaktir. 
Saygilar, sevgiler
Serif

nachtigall

sitene girdim

cok iyi dusunmussun ama

ara yuzu pek iyi degil

gözü rahatsiz ediyor

bunu degissen iyi olur.

Su an matematikle isim olmadigi icin pek gerek duyumuyom oraya üye olmaya

ama lazim olan arkadaslara duyuracagim

vsslm

3,14

--> Selam Türk öğrencileri, Türk olmayanlar varsa onlara daha çok selam. Naber? :D