Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

3,14

--> Hoş buldum forumdaşım, nasılsın?

3,14

--> Zevkli ve bilgi geliştirmede çok faydalı olan, yıllar önce tanıdığım bir arkadaş vesilesiyle bulduğum ve hâlâ kayıtlı olup da çok nadir girdiğim, zaman bulduğumda aklıma gelmeyen ve aklıma geldiğinde zaman bulamadığım bir yarışmayı tanıtmak istedim. biliyormusun.net :)
Almancax Bilgi Yarışması kadar güzel ve zevkli olmasa da, en az teselli ödülü almış üçüncü kadar sevindirebiliyor diyebilirim. ;D

3,14

--> İyi akşamlar arkadaşlar kim var kim yok? :D Bak online olduğunuzu biliyorum yazın konuşalım :haha:

esma 41

Alıntı yapılan: 3,14 - Ekim 07, 2012, 11:38:18 ÖS
--> İyi akşamlar arkadaşlar kim var kim yok? :D Bak online olduğunuzu biliyorum yazın konuşalım :haha:

Ben varim .  kur;)

3,14

--> N'aber kur;)  :haha: Tante anlat akşam akşam seni hangi rüzgar attı? cofe:)

esma 41

Alıntı yapılan: 3,14 - Ekim 08, 2012, 01:43:22 ÖÖ
--> N'aber kur;)  :haha: Tante anlat akşam akşam seni hangi rüzgar attı? cofe:)

Iyilik,cok sükür.
Seni sormali ?
Rüzgara gelince ,
ben genelde gec vakit girerim Foruma.
Senin rüzgarlarda baya bi sert esiyor galiba ?  :D

3,14

--> Ben Sabah erkenden girerim, öğle saatlerine kadar kalır sonra çıkar ve akşama doğru gelir, gece çıkarım. Eskisi gibi değilim Tante, yaşlandım. Nerde o YEDİ-YİRMİDÖRT "3,14" :haha:

esma 41

Alıntı yapılan: 3,14 - Ekim 08, 2012, 01:49:23 ÖÖ
--> Ben Sabah erkenden girerim, öğle saatlerine kadar kalır sonra çıkar ve akşama doğru gelir, gece çıkarım. Eskisi gibi değilim Tante, yaşlandım. Nerde o YEDİ-YİRMİDÖRT "3,14" :haha:

Birde eski halin olaymis , vay halimize kalaymis  yaril:)

Yani masAllah , geldin Forum canlandi .
Her yorumun altinda 3,14 yaziyor.
ALLAH nazarlardan korusun.  okey:)

3,14

--> Fazla vakit ayıramadığım için henüz her tarafta yazmıyor ama o da olacak yuppi:)

Eski hâlimi bilirsin. kur;) Bir dakikada kaç mesaja cevap verdiğimi bile sayamazdım. tickoff:) Yine olsa yine yazsak halayy:)

esma 41

Alıntı yapılan: 3,14 - Ekim 08, 2012, 01:56:24 ÖÖ
--> Fazla vakit ayıramadığım için henüz her tarafta yazmıyor ama o da olacak yuppi:)

Eski hâlimi bilirsin. kur;) Bir dakikada kaç mesaja cevap verdiğimi bile sayamazdım. tickoff:) Yine olsa yine yazsak halayy:)

Eeee yaz iste , bizde bunu istiyoruz.
Forumdaslarin birkaci bu yorumlari okuyor ama
foruma yazmiyor, nedense ?  :D
Acaba senin Korrektur'larindan mi  :) cekiniyorlar ... ne dersin ?  ;D

3,14

--> Bazı arkadaşlar Korrektur'lardan çok memnunlar. Zaten ben sadece Almanca Korrektur yapıyorum. Başka dilleri ne kadar yanlış kullanırlarsa da gık'ımı çıkarmam söz. :haha: Hadi yazın arkideşler halayy:)

Yeni yıl 01.01.2013'e kadar Korrektur'lara ara verebilirim. Herkes rahat bir nefes alsın alkis:) :haha: kur;) utanan:) :cryla: cofe:) halayy:) okey:) dance:) clap:) ya:) ya:) ya:)

3,14

--> Ya merağıma engel olamadım ve kendimi bir an twitter'in içinde buldum. :haha:

esma 41

Onuru okudunuz , cekinecek birsey yok ... buyurun dahil olun...  ;D

Onur ben yavastan cikayim .

Iyi geceler dilerim sana.

ALLAH rahatlik versin.

O halde yarin görüsürüz insAllah.  byby:)

3,14

--> Çık sen anahtarla kilitlerim ben herkes çıkınca içerden, sabahtan da kapıyı ilk kim tıklatırsa açarım. :haha:

Allah rahatlık versin. Kendine iyi bak, forumun güvenlik görevlileri vardı nereye kayboldular ya? Tüm iş bana kaldı. offoff:)

3,14

--> Selam Serkan007! Nasılsın? :)

3,14

--> Merhaba türkkızı , siteye hoş geldin. Nasılsın? :)