randevu alımı kredi kartıyla !!

Başlatan tarsuslu, Ekim 08, 2012, 01:47:21 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tarsuslu

arkadaşlar acil yardım başkasının kredi kartıyla kendi adıma randevu alırsam sorun olurmu bilgisayar başında ve telefon başında bekliyorum yardımınıza ihtiyacım var !!! saygılar

tarsuslu

TanerE

Hiçbir sorun olmaz, siz parasını ödeyin yeter ki. Randevu sizin adınıza olacak bu arada haliyle, ona dikkat edin.

3,14

Alıntı yapılan: TanerE - Ekim 08, 2012, 02:02:32 ÖS
Hiçbir sorun olmaz, siz parasını ödeyin yeter ki. Randevu sizin adınıza olacak bu arada haliyle, ona dikkat edin.

--> alkis:)

3,14

Alıntı yapılan: fakoo - Ekim 08, 2012, 02:02:03 ÖS
Olur olur problem olmaz merak etme, bende baskasinin kredi karti ile aldim. Bu orada tarsusun neresinden, bende mersinliyim :) Özelden mesaj atabilirsin, forumu baska yazilarla doldurmayalim :))

--> fakoo arkadaşımız bilgi vermiş alkis:)

tarsuslu

saol arkadaşlar ama 30 kasım da doldu  :cryla:

3,14

Alıntı yapılan: tarsuslu - Ekim 08, 2012, 03:44:49 ÖS
saol arkadaşlar ama 30 kasım da doldu  :cryla:

--> Daha Ekim ayındayız kardeşim? Dediğini tam anlayamadım...

tarsuslu

öğlen konslosluğu aradığımda en erken 30 kasıma randevu vardı şuan kasım da doldu yani aralık ayına randevu  alabileceğim :(  ne yapacağımı bilmiyorum ..ben 6 veya 7 kasıma düşünöüşdüm  şimdi kasım ayıda dolu ve aralık ayıiçin randevu alamıyorum ..

tarsuslu

çünkü konsolosluk henüz bir talimat vermemiş ...konsolosluk talimat verdikten sonra aralık ayı için randevu alınabiliyormuş idata bu şekilde söyledi kardeşim

3,14

TanerE

Hangi konsolosluk bu? Ayrıca vize türü nedir? (Turistik, aile birleşimi v.s.)

tarsuslu

aile birleşimi ve 3 aralıka randevu verdiler  tickoff:)

3,14

--> Hakkında hayırlısı olsun karadeşim. Sen de o zamana kadar her şeyini hazır et, eksik bir şey var mı kontrol et. :)

tarsuslu

kardeşim belgeleri hazırlamak o  kadar zor değil diye düşünüyorum ama yinede sabretmek ve beklemek gereliyorn tabi

3,14

--> Sabır her zaman gerekli kardeşim. Allah yardımcımız olsun.