Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kaptankartal

seiblosstill numaralar icin tesekkurler, herkese kolay gelsin...

DURUŞAH

BU SINAV KONUSUNDAN O KADAR ÇOK İNSAN MÜZDARİP Kİ NEDEN BİşEYLER YAPMIYORUZ? BAşKA Bİ ÇARESİ OLMALI. HER İLDE KURS YOK.MESELA KIRIKKALEDE KURS YOK.ANKARAYA GİDİP GELİYORUM. RESMEN EZİYET YA EZİYET.BENCE SESİMİZİ DUYURMALIYIZ. BİşEYLER YAPMAK LAZIM.

Fehail

seiblossstill

arkadaşım sen gene gidip gelebiliyosun bence şanslısın daha doğuda olan arkadaşların çoğunun yaşadığı yere yakın kurs bile yok bu konuyla ilgili bişeler yapmak diyosan o konuyla ilgili başlık var orayı oku istersen ama bence bu yasa kalkmaz eğer kalkacak olursa da inanın daha beteri gelebilir

Fehail

evet hiç birşey yapmayalım.bizden kötüleride var deyip.herşeyi sineye çekelim.

seiblossstill

arkadaşım dediğimi yanlış anladın ben sadece bişeler yapılmalı ama yaparken de dikkatli olunmalı çünkü atılan her adımın bi sonucu olacağını bunun daha kötüye de gidebileceğini belirttim ayrıca diğer konuda da hala belirtmek isterimki kursa gidemeyen ama bu sınavı çok iyi puanlarla başarabilen arkadaşlar var önemli olan azim ve öğrenme isteği

Fehail

yok kardeş yanlış falan anladığım yok.haklısın.ne diyeyim.ütopik düşünmenin de bir faydası yok zaten.biz bi cacık yapamayız.

beyazimparator

arkadaslar avusturya icin aile birlesimi vizesi alma hakkinda bilgisi ve tecrübesi olan varmi

yardimci olursaniz cok sevinecegim

iyi gunler

melih0031

koksal abii sonuca gerçekten çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı olsun abi sıkma canını.senide görmüştüm sınavda konuşmak için yanına gelecektim ama bi baktım kaybolmuşsun.ya  1 puandaha vermenişlermi ya.bende öyle bi sonucla kalırım diyodum ama 66 ile geçmişim.şimdi tüm arkadaşalrın Allah yardımcısı olsun diyorum.sıkma canını abi boşver buda geçecektir.ve diğer arkadaşlara gelince.yıllardan beri eline kalem almayan arkadaşlar var bu yasanın maduru olan onalr ne yapsın peki ...seiblossstill  arkadaşımın dediği doğuda yaşayan insanlar ne yapsın ozamn imkan vardıda onlarmı örenmedi.halimize şükretmek lazım arkadaşlar umarım herkes başarılı olur birgün ki olacakta.

tospi09

slm arkadaşlar bizde yarın sınava giriyoruz 3 kişi şimdi ders çalışıyoruzz biraz daha yarın sınaavdan sonra size sınav hakkında bilgi vreririz yine burdan hadi giricek marakdaşlara başaarılar dilerizz....

seiblossstill

Alıntı yapılan: tospi09 - Aralık 06, 2007, 04:02:18 ÖS
slm arkadaşlar bizde yarın sınava giriyoruz 3 kişi şimdi ders çalışıyoruzz biraz daha yarın sınaavdan sonra size sınav hakkında bilgi vreririz yine burdan hadi giricek marakdaşlara başaarılar dilerizz....

arkadaşlar aman şu mektup konusuna dikkat edin bu yüzden kaybeden arkadaşlar çok sınavda çıkan mektup konularına da bi göz atın başarılar hepinize

tospi09

eywAllah sağolasın  dediğin gibi bizdeşimdi mektup üzerinde duruyoruz  sen girdin mi bu sınava seiblosssstil sen nerde oturuyosun

seiblossstill

arkadaşım ben mersinden katılıyorum evet sınavı geçtim umarım sizlerde geçeceksiniz kesinlikle panik yapmayın
şimdi zor diil dicem kızanlar olacak zordu dicem yapma yaw okadar değil diyenler olacak en iyisi şööle diyim arkadaşlar eğer gerçekten düzenli çalıştıysanız ve bakın çok önemli sadece yazılı diilde sürekli dinleyerek çalıştıysanız duyduğunuzu anlıyorsanız sertifikanız cepte
bu arada kendi fikrimi belirtecem kimse yanlış anlamasın ama bence gerçekten zor değildi sadece kendinize inanın arkadaşlar başarılar

Guven

Nasil hesaplaniyorki gu sinavlar?

Sidal_Yaren

Dün kayıt yapanlar oldumu istanbulda??
Yapanlar olduysa bilir,hayvan muammelesi gördük resmen.
Okadar okul hayatım oldu ve üni,de bile  hic bir hocam bana bu tarz davranmadı..
Kadın kantine geldi elinde sıgarası ile,yazmasını bilmeyen,mektup yazamayan,email yazamayan beklemesin gitsin dedi..Gelenlere almanya sizi neyapsın diye konusmaya basladı..Sabahın 5 bucugunda iki bayan yagmurda kaldık sıraya girdik derken ancak 4 te isimiz bitti...Biz neyiz ya onlar için..15 aralıkta sınava giricem ve bildiklerimide unutucam diye korkuyorum.
Beni encok mektup davası korkutuyor..Ya girenler bize bilgi verin,sözlüde ne soruluyor,derse katılan hocalar nasıl,nasıl davranmak gerekiyor..Mektupta nelere dikkat ediliyor yada ne gibi mektuplar cıkıyor??...Valla kafayı sıyırıcam artık...Eşim Orda ben burda..

Mahir1972

Merhaba,
bu cümlenin anlami: Calisabilir, Almanya gidince hemen ikametgah yapmasi gerekir. Fakat o yazi galliba söyle: erwerbstätigkeit nicht gestattet > Calisamaz. Umarim yaniliyorum.

Mahir1972

Merhaba,
Ben size katilmiyorum. Mademki Almanyada yasamak istiyorsunuz. Neden ülke dilini ögrenmek istemiyorsunuz. Sonra sizden istenen temel bilgiler. Ben kimim, ne istiyorum, esimin adi, dogum tarihi vs. Bazen bu sayfada okuyorum. Cok zormus, zorluk cikariyorlarmis. Basvuru aninda sertifikatin varsa hic bir sorun. Kimse birsey sormuyor.
Kolay gelsin