ups den msj geldi çok korkuyorum

Başlatan ustunr, Ekim 15, 2012, 10:29:50 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ustunr

az önce ups den msj geldi ama içimde bir korku var acaba ikinci başvurum sonuçlanıyor ondan mı bilmem  ya yine red gelirse.......

3,14

--> Korkunun ecele faydası yok. Sen en iyisi korkma da dua et kardeşim. Dua her hayırlı kapıyı açar Allah'ın izniyle.

ustunr

ben dua ediyor sende dualarını esıgeme kardeşiim

3,14

--> Dualarım herkes için kardeşim. Sen de dua et bizim için inşAllah. :)

tarsuslu

ustunr gelen inşAllah vizendir problemsiz sevdiğine kavuşursun Allah yar ve yardımcımız olsun ...

ustunr

saol kardeşim bu kadar erken beklemiyordum inşAllah vizedir hala beklemedeyim öğleden sonra gelir herhalde

tarsuslu

insAllah kardeşim gelen vizedir.. peki sen ne zaman başvuru yaptın ve belgeler ne zaman yabancılar polisine ulaştı ayrıntılı  yazarmasın şimdiden hayırlı olsun kardeşim

ustunr

başvuru 22 haziran   eşime mektubun gelmesi 20 ağustos  evraklarıda 28 eylülde yolladık dün msj geldi 17 gün sonra yolladılar pass ı bizim bu gecikmelerde yazın yabancılar şubedeki memurların urlaub yapması hala bekliyorum saat 2 oldu

tarsuslu

evet biliyorum  tatilden dolayı baya bekleniyor umarım bugün akşama gelir vizen kardeşim  ;)

ustunr

vizem geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

tarsuslu

das ist sehr schön buna çok sevindim kardeşim umarım yeni hayatın daha güzel olacak sevdiklerinle peki ne zaman gidiyorsun   alkis:)

3,14

--> Gözün aydın kardeşim. Dua edelim dememiş miydim? Bak Yüce Yaradan Bakara suresinde nasıl buyuruyor:

"Kullarım Beni senden soracak olurlarsa, bilsinler ki Ben pek yakınım. Bana dua edenin duasına icabet ederim.
Öyleyse onlar da dâvetime icabet ve Bana hakkıyle inanıp tasdik etsinler ki doğru yolda yürüyerek selâmete ersinler." (Qur'an, 2:186)

ustunr

3,14 kardeşim çok saol sizlerin dualarıyla hayırlı haberler aldık yardımlarınız için hepinizze teşekkür ederim herşe gönlünüzce olsun  bu arada toprağım tarsuslu kardeşim inşAllah seninde her işin yolunda gider ve sende eşine kavuşursun kısmetse bayramı ailemle geçirip bayram ertesi giderim diye düşünüyorm

kadriye_01

tarsuslu

saol toprağım dualrın için umarım mutlu ve neşeli bir hayatına devam edersin sorunsuz .. bayramıda burda geçir ki gittiğinde bayram ortamını çok özlersin  halayy:) yolun açık olsun kardeşim

ustunr

hepinize cok teşekkür ederim buradan görüşmeye devam edeceğiz hayırlı haberlerinizi bekliyorum sizden de

3,14

--> Evet aynen öyle, buradan görüşelim. Vizeni alıp gitme. :D