ACİL YARDIMA İHTİYACIM VARRR

Başlatan bilalfb2784, Ekim 16, 2012, 11:33:21 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalfb2784

MERHABA ARKADAşLAR BEN ÇOCUK ÜZERİNDEN  AİLE BİRLEşİMİ YAPARAK ALMANYAYA GİTMİşTİM şU AN BOşANMA DAVASI VAR BEN EşİME KIZARAK ALMANYAYA 6 AYDA BİR GİRİş ÇIKIş OLAYINI YAPMADIM şUAN NE YAPMAM GEREKİYOR YADA TEKRAR GİDEBİLİRMİYİM ALMANYAYA,ARADA COCUK VAR VE 1 SENEYİ AşKINDIR OGLUMU GÖSTERMİYORLAR ULAşAMADIM BENİM ALMANYAYA GİTMEM GEREKİYOR OTURUMUM VAR HALA,AMA 6 AYDA BİR GİRİş ÇIKIş OLMASI GEREKİYOR BEN BUNU YAPAMADIM SORUNLAR YÜZÜNDEN,TEKRAR GİDEBİLİRMİYİM YADA NELER YAPMAM GEREKİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

3,14

bilalfb2784

HAYIR 2013 ÜN 11 AYINA KADAR OTURUM SÜREM VAR

3,14

--> Süresiz olsaydı ve giderken burada gereken kurumlara yurtdışında altı aydan fazla kalacağını bildirseydin, hiçbir sorun olmazdı. Ama senin durumunu bilmiyorum kardeşim. Sen bana burada kaldığın eski ikametini bildir, ben gereken yerlere telefon açıp seni bilgilendirmee çalışayım. Eğer istersen.

bilalfb2784

TAMAM ÇOK TEşEKKÜR EDERİM..   BAĞLI OLDUĞUM YER HEİNSBERG - OTURDUĞUM YER   ERKELENZ_ SOKAĞIM    BRÜCKSTRASSE 105      (41812) 

bilalfb2784

BU VERDİĞİM ADRESTE HALEN OĞLUM YAşIYOR şUANDA BOşANMAK ÜZERE OLDUGUM EşİM İLE BERABER MAHKEMEMİZ BİLE VAR AMA NAPICAGIMI BİLMİYORUM

3,14

--> Kardeşim, sizin işlemlerinizi yaptığınız Ausländerbehörde neredeydi?

kadriye_01

slm ayni sizin durumunuzda yine almancaxdan tanistigim bir arkadasim var oda evlenerek almanyaya gelmis ve bir kizi olmus esiyle anlasamadigi icin trye dönmüs bir müddet kalmis ve oturumunun bitmesine 2 ay kala almanyaya giris yapmis bu arada onlarinda bosanma mahkemeleri devam ediyormus ilgili yerlere gitmis durumunu anlatmis ve onu tekrar yollamamislar sadece oturumunu ilk baslarda 6 ay 6 ay uzatmislar sonra bir yil filan uzatmislar bu arada bayan isede girmis ve benim bildigim ve okuduklarima göre almanyada dogan (alman vatandasi olan bebek) anne ve babasiyla yasama hakki var o yüzden bence sorun olmaz derim siz vakit kaybetmeden almanyaya girin derim bebekden dolayi hakklariniz var nacizhane fikrim ALLAH yar ve yardimciniz olsun

bilalfb2784

Allah razı olsun sagolun,, bu arada ,işlemleri heinsbergde oldu ordaki polis merkezinde oldu heinsberg adres kayıtlarım erkelenz belediyede oldu ama oturumu veren heisnberg

3,14

--> Kadriye hanımın arkadaşının durumuyla kıyaslayacak olursak, çok benzer bir durumla karşılaşıyoruz. Ama her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım. Ben yarın ararım, sorarım kardeşim. Sen bana durumun detaylarını epostama gönderiver. Profilimde kayıtlı adresim.

3,14

Abicim,

1. Ausländerbehörde dedi ki, 6 aydan fazla kaldigi icin tekrar basvurman gerekiyor vizeye.
2. sana sorum; sana burada davet gönderebilecek birisi var mi? ve cocuk ikinizin degil mi?
3. eger buraya gelme islemlerini hal yoluna koyabilirsen, geldikten sonra, cocugunu görme hakkini, ve bosanma davasini üstlenecek avukatin sekreteriyle de konustum.

bilalfb2784

Ben bu vizeyle pasaportumla türkiyeden cıkabilirmiyim almanyaya geliyim yeter

3,14

--> Benim aldığım bilgilere göre yeni vize gerekiyor. Fakat ince ayrıntılarını bilmiyorum canım kardeşim.