ÇOCUK ÜZERİNDEN AİLE BİRLEşİMİ

Başlatan serıf, Ekim 04, 2010, 11:52:49 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

serıf

ÖNCELİKLE HERKEZE ALLAH YARDIMCI OLSUN ARKADASLAR BENİM BİR SORUM OLUCAK ÇOCUK ÜZERİNDEN AİLE BİRLEşİMİ YAPTIM EVRAKLARIN HEPSİNİ HAZIRLADIK VERDİK ALMANYADAKİ KADINA TESLİM ETTİK 3 HAFTA SONRA ORADAKİ KADIN EVRAKLARINIZ KÖLN E GİDECEK DEDİ BUNUN SEBEBİ NE OLABİLİR EşİM FRANKFURT TA OTURUYOR KÖLNLE NE ALAKASI VAR ORAYA GİTTİKTEN SONRA VİZEM NEZAMAN ÇIKAR BASVURALI1,5 AY OLDU YARDIMINIZ İÇİN şİMDİDEN TESEKKÜR EDERİM

xmcraex

benim esimde berlinde oturoyrdu ama evraklar önce frankfurta gidecek dediler :(
sanirim bi nevi toplama merkezi evraklar oradan dagitim oluyor

serıf

anladım abi Allah razı olsun çok sagol biraz rahatladım şimdi

seer27

merhaba arkadaşlar  benim eşim ve çoçuğum almanyada yaşıyorlar  alman vatandaşı  almanca bılmıyorum  aile birleşimine başvursam kabul ederler mi yoksa  almanca bilmem zorunlumu???

xmcraex

arkadasim sana tavsiyem  konsoloslugun web sayfasina bakman veyada iks firmasini ara böyle böyle bi durum var ne yapmam gerekiyor diye sorabilirsin onlar tatmin edeici bi aciklama yaparlar size

dodo4132

Alıntı yapılan: seer27 - Ekim 07, 2010, 08:13:33 ÖÖ
merhaba arkadaşlar  benim eşim ve çoçuğum Almanya'da yaşıyorlar  alman vatandaşı  almanca bılmıyorum  aile birleşimine başvursam kabul ederler mi yoksa  almanca bilmem zorunlumu???

A1 sınavına girmeden çocuk üzerinden vizeye başvurup giden bir çok insan var forumda.

3,14

Alıntı yapılan: serıf - Ekim 04, 2010, 11:52:49 ÖÖEşİM FRANKFURT TA OTURUYOR

--> Almancax-Frankfurt buluşmasına HEPİNİZ davetlisiniz. Buraya tıklayın :)

ebsb

Alıntı yapılan: seer27 - Ekim 07, 2010, 08:13:33 ÖÖ
merhaba arkadaşlar  benim eşim ve çoçuğum Almanya'da yaşıyorlar  alman vatandaşı  almanca bılmıyorum  aile birleşimine başvursam kabul ederler mi yoksa  almanca bilmem zorunlumu???
çocuk üzerinde başvuru yapınız dil sertifikasına (A1) gerek yok.Konu hakında forumda bir çok bilgi mevcuttur