A1 SINAVI YENİ MEKTUPLAR

Başlatan hcrsvml, Ekim 22, 2012, 12:26:22 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hcrsvml

Arkadaşlar A1 sınavındaki mektupplara eklemeler olmuş.Bılen varsa rıca edıyorum yardımcı olurmusunuz.Sınava az kaldı ve yenı mektupları bılmıyorum.Acil yardım istiyorum sızlerden

revolt

merhaba arkadaşım öncelikle sınavı kesinlikle gözünde büyütme.  ben 19 ekimdeki sınava girdim. ve bu sınava sadece bir hafta çalışabildim ama geçmişim.  mektup sorusu arkadaşınız yeni doğum yapmış, ziyarete gideceksiniz, zamanı var mı diye sorun, hediye alın gibi şeylerdi. grammer başlangı. seviyesi için çok önemli değil konuyu anladığını gösteren cümleler kurmaya çalış yeter bak kurda demiyorum.  form doldurma var birde ki en kolay kısım.

dinleme kısmında iyi anlamaya çalış nicht keine gibi olumsuz içeren kelimere dikkat et geçersin. konuşma kısmı emin ol en kolay kısım. ensitünün kendi sitesindeki örnek sınavlara bak. ordaki şekillerin anlamlarını öğren emin ol aynıları çıkacak.  nazik soru istediğinde. koy gitsin başına "können Sie mir bitte" sorunun yarı puanını aldın demektir. artı kelime ne cıktıysa o artu bringen, geben, anraufen, artık kelime her neyse ona gore birde fiil koyarsan tam puan.

vu sınavı kaybetmezsiniz arkadaşlar. gerçekten diyorum.

hasancim

19 ekim cuma günü farklı mektup çıkmış arkadaşlar gazete mektubu

hasancim

eklenen mektupları bilen arkadaşlar varsa paylaşırmısınız

hcrsvml

gazeteyle ilgili mektubu bılen arkadaslar rıca etsm paylaşırmısınız

mürsel63

yeni çıkan mektuplarıbilen varsa  şu maile gönderirsenize  sevinirim  abdullah._63@hotmail.com

hasancim

ankarada olan kimse yokmu salı günü sınavlar başlıyor en azından hangi mktupları sorduklarını paylaşabilirlermi mektuplar değiştiyse haber verebilecek yokmu

netalmanca

Merhaba,

gazete ile mektup örneğini bilen var mı arkadaşlar? Yardımcı olursanız çok seviniriz. şimdiden çok teşekkürler.

sela

evet eğer yeni mektup varsa ve bilen yazarsa cok iyi olur bizler için şimdiden teşekkürler