fıkraaa köşesii

Başlatan türkkızı, Ekim 29, 2012, 01:00:16 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

türkkızı

haydi güzel fıkralarımızı paylaşalım ... gülelim güldürelim  :)  :)

Fransa başbakanı iş gezisi için Türkiye’ dedir. Bazı kurumlara ziyaretlerde bulunurken yolu Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastahanesine düşer. Orada incelemelerde bulunurken akıl hastalarından birisiyle diyalog kurmaya çalışır ama bir türlü başaramaz. Hasta başbakanı sürekli terslemektedir. Fransa başbakanı dayanamaz ve :
- Sen benim kim olduğumu biliyormusun? Benimle böyle konuşamazsın!!! der. Akıl hastasının cevabı çok basittir :
- İlk zamanlar ben de kendimi senin gibi başbakan zannediyordum der : )  :haha:

3,14

türkkızı

Dursun, Temel’e sormuş:
-Oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilursun Temel?
-100 tane yiyebilurum.
-Hadi ordan, yesen yesen 1 tane yiyebilursun, gerisini oruçsuz yemiş olirsun,” demiş.
Bu espri Temel’in çok hoşuna gitmiş. Bir gün yolda giderken Cemal’i görmüş ve hemen sormuş:
-Uşağum oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilursun?
Cemal:
-50 tane, demiş.
-Ha uşağum 100 tane deseydun sana müthiş bir espri yapacaktum da! :haha: :haha: :haha:

türkkızı

Temel için kız istemeye giderler. Temel’ in babası kızı istedikten sonra kızın babası sorar.
- Oğlunuzun içkisi, sigarası, kumarı var mıdır? Temel’ in babası cevap verir :
- Hepsi vardur, pi tek kari eksiktur. Oni de sizden alip gideceguz daaa! :)

türkkızı

Temel eve gelmiş bakmış Fadime yok. 2 saat sonra Fadime eve gelmiş. Temel sormuş :
- Ula Fadime neredeydun?
- Güzellik salonuna cittum daa.
- Eeee sira sana celmedi mi ki? :)

hahahahhaha  :haha:  :haha:  :haha: :haha: bu çok iyiydi değil mi :d

3,14

--> Bu da benden. :haha:

Bir işadamı, oldukça yoğun ve yorucu geçen bir seneden sonra tatile çıkmaya karar verir. Eşi de kendisi gibi meşgul olduğu için birlikte tatil yapacakları bir dönem ayarlamak zor olur. İspanya kıyılarında bir otel bulur ve bulduğu ilk uçakla oraya gider. Otele yerleşirken bir aylık bir rezervasyon yaptırır. Bir hafta kadar güzelce tatil yaptıktan sonra, bir akşam yemeğinde garson kendisine bir mektup iletir. Mektubu okuyan işadamı, tatilini geçirdiği otelin yöneticisinin yanına gider. "Ne yazık ki tatil sona erdi..." Yönetici şaşırır ve üzülür. "Ama beyefendi, bir aylık rezervasyon yaptırmıştınız, ne oldu böyle aniden?" İşadamı çaresiz bakışlarla cevap verir: "Evet bir ay kalacağım, ama tatil bitti. Karım işinden izin almayı başarmış ve iki gün sonra burada olacakmış..."

3,14

Alıntı yapılan: türkkızı - Ekim 29, 2012, 01:06:25 ÖS
Dursun, Temel’e sormuş:
-Oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilursun Temel?
-100 tane yiyebilurum.
-Hadi ordan, yesen yesen 1 tane yiyebilursun, gerisini oruçsuz yemiş olirsun,” demiş.
Bu espri Temel’in çok hoşuna gitmiş. Bir gün yolda giderken Cemal’i görmüş ve hemen sormuş:
-Uşağum oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilursun?
Cemal:
-50 tane, demiş.
-Ha uşağum 100 tane deseydun sana müthiş bir espri yapacaktum da! :haha: :haha: :haha:

--> :haha: funny:) yaril:) kop:)

3,14

Alıntı yapılan: türkkızı - Ekim 29, 2012, 01:06:54 ÖS
Temel için kız istemeye giderler. Temel’ in babası kızı istedikten sonra kızın babası sorar.
- Oğlunuzun içkisi, sigarası, kumarı var mıdır? Temel’ in babası cevap verir :
- Hepsi vardur, pi tek kari eksiktur. Oni de sizden alip gideceguz daaa! :)

--> :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: türkkızı - Ekim 29, 2012, 01:07:34 ÖS
Temel eve gelmiş bakmış Fadime yok. 2 saat sonra Fadime eve gelmiş. Temel sormuş :
- Ula Fadime neredeydun?
- Güzellik salonuna cittum daa.
- Eeee sira sana celmedi mi ki? :)

hahahahhaha  :haha:  :haha:  :haha: :haha: bu çok iyiydi değil mi :d

--> :haha: :haha: :haha: :haha: Süper ya... şu espri yapacaktım da çok güzel. :haha:

3,14

--> Bu da başka türlü fıkra. :haha: Dinleyelim:

https://www.youtube.com/watch?v=Y6eHynCc_5U

3,14

--> :haha: :haha:

https://www.youtube.com/watch?v=WirwBIqehRo&NR=1&feature=endscreen

3,14

--> Buyur burdan yak... :haha:

Sabah anne, oğlunun odasına girdi ve onu uyandırdı. "Haydi oğlum, uyan artık. Okula geç kalacaksın..." Oğlu, yarı açık gözlerle annesine baktı ve uykulu bir sesle "fakat anne, bugün okula gitmek istemiyorum" dedi. Anne, oğlunun isteğine karşı çıktı: "Okula neden gitmek istemiyormuşsun bakayım?" dedi. "İki ciddi neden söyle bana..." Oğlu bir yandan esnerken, bir yandan da annesini yanıtladı: "Okuldaki tüm öğretmenler benden nefret ediyorlar, biiir... Tüm öğrenciler de nefret ediyorlar, ikiii... Bu iki ciddi nedenim yeter mi, anne?" Annesi oğlunun nedenlerini geçerli bulmadı; "bunlar okula gitmemen için neden olamaz" dedi. "şimdi hemen kal ve çabuk hazırlan..." Bu kez oğlu iki ciddi neden göstermesini istedi annesinden: "Sen de bana, okula kesinlikle gitmemi gerektirecek iki ciddi neden gösterebilir misin, anne?" dedi. Sabrı tükenme noktasına gelen anne, oğlunun üstündeki yorganı hızla çekti ve oğlunun istediği iki ciddi nedeni ondan sonra açıkladı: "Birinci ciddi neden, 52 yaşında koskoca bir adamsın..." dedi şöyle devam etti: "İkinci ciddi neden ise, sen okulun müdürüsün, oğlum..."

3,14

--> Bakalım bunu beğenecek misiniiiz?? :haha:

BİR GÜN DELİLER AKIL HASTANESİNDEN KAÇMAK İÇİN PLAN YAPIYORLARMIş DUVAR YÜKSEKSE ALTINDAN GEÇECEKLERMİş ALÇAKSA ÜSTÜNDEN ATLAYACAKLARMIş ARALARINDAN BİR DELİYİ GÖREVLENDİRMİşLER GİT DUVARA BAK DUVAR NASIL DURUMDA BİR KAÇ SAAT SONRA GELMİş ÜZGÜNÜZ ARKADAşLAR KAÇAMAYACAGIZ ÇÜNKÜ DUVAR YOK :))))))))))

türkkızı

Alıntı yapılan: 3,14 - Ekim 29, 2012, 01:33:43 ÖS
--> Bakalım bunu beğenecek misiniiiz?? :haha:

BİR GÜN DELİLER AKIL HASTANESİNDEN KAÇMAK İÇİN PLAN YAPIYORLARMIş DUVAR YÜKSEKSE ALTINDAN GEÇECEKLERMİş ALÇAKSA ÜSTÜNDEN ATLAYACAKLARMIş ARALARINDAN BİR DELİYİ GÖREVLENDİRMİşLER GİT DUVARA BAK DUVAR NASIL DURUMDA BİR KAÇ SAAT SONRA GELMİş ÜZGÜNÜZ ARKADAşLAR KAÇAMAYACAGIZ ÇÜNKÜ DUVAR YOK :))))))))))

süperr süper süper  :haha:  :haha:  :haha:  :haha:  :haha:

türkkızı

Alıntı yapılan: 3,14 - Ekim 29, 2012, 01:31:11 ÖS
--> Buyur burdan yak... :haha:

Sabah anne, oğlunun odasına girdi ve onu uyandırdı. "Haydi oğlum, uyan artık. Okula geç kalacaksın..." Oğlu, yarı açık gözlerle annesine baktı ve uykulu bir sesle "fakat anne, bugün okula gitmek istemiyorum" dedi. Anne, oğlunun isteğine karşı çıktı: "Okula neden gitmek istemiyormuşsun bakayım?" dedi. "İki ciddi neden söyle bana..." Oğlu bir yandan esnerken, bir yandan da annesini yanıtladı: "Okuldaki tüm öğretmenler benden nefret ediyorlar, biiir... Tüm öğrenciler de nefret ediyorlar, ikiii... Bu iki ciddi nedenim yeter mi, anne?" Annesi oğlunun nedenlerini geçerli bulmadı; "bunlar okula gitmemen için neden olamaz" dedi. "şimdi hemen kal ve çabuk hazırlan..." Bu kez oğlu iki ciddi neden göstermesini istedi annesinden: "Sen de bana, okula kesinlikle gitmemi gerektirecek iki ciddi neden gösterebilir misin, anne?" dedi. Sabrı tükenme noktasına gelen anne, oğlunun üstündeki yorganı hızla çekti ve oğlunun istediği iki ciddi nedeni ondan sonra açıkladı: "Birinci ciddi neden, 52 yaşında koskoca bir adamsın..." dedi şöyle devam etti: "İkinci ciddi neden ise, sen okulun müdürüsün, oğlum..."

aaaaaaaaaaa  :haha:  :haha:  :haha:  :haha: :haha: :haha:  :haha:

türkkızı

Bir gün doktorlar, tımarhanede yaptıkları araştırmada en akıllı deliyi seçeceklermiş. Bir gün delilerden biri bahçede bulunan havuza düşmüş ve boğulmak üzereymiş. Delilerden biri havuza düşen arkadaşını kurtarmaya çalışmış. Bunu gören doktorlar arkadaşını kurtaran deliyi yanlarına çağırmışlar ve "seni en akıllı seçiyoruz" demişler. Doktorlardan biri: "Peki kurtardığın arkadaşını çağır da sana teşekkür etsin" demiş. Deli: "Gelemez ki!" Doktor: "Neden gelemezmiş?" Deli: "Çünkü kuruması için onu astım!"

3,14